Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Vratio se DUH Ringeraje A šalu na stranu... taj "duh" o kojem pričamo i svima nama nedostaje podrazumevao je nešto što možda sada malo fali na forumu - razumevanje za druge ljude i njihove probleme. Nekada nije brzo dolazilo do tenzije ako se nismo slagali sa nečijim mišljenjem, pisalo se jednostavno šta se misli, bez nepotrebnog citiranja i dokazivanja ko je u pravu i svima nam je bilo lepo. Znali smo da se šalimo, znali smo ko je ko, želeli smo da se družimo, želeli smo da smišljamo zajedno stihove. Svima smo poželeli dobrodošlicu, pitali u "kojoj je fazi" i uputili tu osobu na pravo mesto... i to svi aktivni članovi uvek smo pratili šta se dešava, šta ima novo, šta je u planu za sutra... Meni fali TO... hm..mislim da sada vise ne znamo toliko ko je ko iz razloga sto ringerajki ima mnogo..a to ne verujem da je lose.. dobrodoslice i dalje pozelimo i upucujemo nove devojke gde treba... ono sto fali od duha ringeraje (mada sam i ja novija .) je dobrota..i to ne globalno jer ima mnogo mnogo dobih devojaka sa jako dobrim stavom ali se nadje po koja koja jednostavno to pokvari nekim svojim zlokobnim komentarom... to vam je kao trula jabuka medju zdravim...jednostavno siri trulez... a dobrote ne fali na ovom forumu...fali samo kulture ponasanja kod nekih i malo saosecanja za druge... minavb, cipiripi, kaliopi, trcosava, gagana, eugenija, cicko, buhla, lillyt, jos malo pa mamica, nena81, vucko, delijagirl,dunja,marince,Anitaaa, sanji, mejra, nnaaadda,verus...ma zaboravicu neke sigurno.,.. pa onda anajid, maslinica, mejvis, ciro... ima mnogo devojaka koje volim... ma znam koga sam sve zaboravila...ne zamerite, bice mi tesko ali stvarno... Smeshkica, Shishica, Afrodita, gagi...
< Poruku je uredio OTI -- 11.4.2010 20:42:37 >
|