dunja RR -> RE: Plikovi na guzi :( (19.5.2019 12:44:12)
|
Nama se od juce ojela guza, i širi se. Odvela bih je sutra kod pedijatra ali ne verujem da cu stici jer je ujutru vodim u Sokobanjsku kod fzijatra. A tamo sw obicno ceka.. Problem je sto je od pre 3 dana pocela non stop da kaki. Cim sisa kaki, grci se, stenje, iskaki,tecnija je stolica. Peremo je stalno ali dzaba. Mazem sudokrem i thovalin. Da li je obavezno ići sa nekom terapijom osim krema sa cinkom? Da li je ovaj problem sa kakenjem i osipom mogao da nastane zbog toga sto sam prethodnih dana preterivala sa šwćerom? Dolaze nam gosti stalno, pravim kolace, jedem ih.. Pre ovoga je kakila ujutru, obicno 2 puta. Imala grceve strasne.. Davala sam Lefax. IZVORNA PORUKA: milicicak Rosi, didermal je svelek za kozna oboljenja, jeste "najgori" ali najbolje radi posao, tj. zaleci svako crvenilo/promenu/ojed. A sad da te umirim, neces mu mazati doveka, samo par dana dok se crvenilo ne smiri. Ne mazes mu lice i ruke, nego guzu. Ja mini bubi nisam mazala tako da ne mogu nista da ti kazem iz licnog iskustva. Bolje je da sad odmah resis problem, pa bilo to i agresivnom terapijom koja ti nije po volji, nego da se osip iskomplikuje
|
|
|
|