Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.6.2013 9:27:46
|
|
|
|
degu
|
Joj preslatki su Ja volim kad roditelji pokazuju nežnost pred decom, treba ih od početka navići na to, nekako se održava bliskost u porodici
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.6.2013 9:42:41
|
|
|
|
bea83
|
Viktor kad spazi da se ljubimo ili grlimo obavezno dotrči i uhvati jednom rukom mene drugom mm-a za glavu i spaja nas da se ljubimo ponovo i tako bezbroj puta (još kad tom prilikom ne bi ostao bar neki pramenčić moje kose u njegovim rukama možda bi bilo i romantično )
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.2.2015 10:49:59
|
|
|
|
Figaro88
|
Mi i dalje ne mozemo da se zagrlimo,ili poljubimo a da se Andrea iste sekunde ne stvori kod nas.I onda se grlimo svo troje.Ili ako sednem pored mm-a ona se odmah penje nama u krila
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.2.2015 11:45:20
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Mi i dalje ne mozemo da se zagrlimo,ili poljubimo a da se Andrea iste sekunde ne stvori kod nas.I onda se grlimo svo troje.Ili ako sednem pored mm-a ona se odmah penje nama u krila isto a kad se poljubimo ona spusti glavu , kao da se zastidela moracu da probam sta bi se desilo da se "tucemo "
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.2.2015 11:50:25
|
|
|
|
Modessty
|
Olga bre nemoj da mlatiš muža samo radi eksperimenta Idite bolje svi na aikido! Danilo je počeo da nas kulira kad se zagrlimo i poljubimo. Ali Nikola odmah trči i vuče nas i viče: "mama, tata!" Onda naravno utrči i Danilo i tak se svi grlimo i ljubimo
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.2.2015 11:50:27
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: degu nekako se održava bliskost u porodici Psihoterapeut kod koga sam isla mi je upravo ovo objasnjavao. Deca sve uce iz primera, i od roditelja a samim tim sto gledaju roditelje koji se vole i ona osecaju tu ljubav i bivaju zadovoljnija.
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 12.2.2015 9:09:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Kada se ja i muz zagrlimo ili poljubimo A. se samo nasmeje i vidi se da joj je drago,a Stasa trci i dere se "Sta diras moju mamicu,pusti je,samo ja mogu da je ljubim" Sve mislim da ce prestati sa tom ljubomorom,ali mi se cini da se cak i povecava.A voli kada svi sedimo i grlimo se,tada joj ne smeta ni da se poljubimo.
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 12.2.2015 13:52:37
|
|
|
|
superm
|
Moji sinovi vole kada se tata i mama grle i 'pristojno' poljube u prisustvu dece. Cak mladji sin, bebac, uvek aplaudira!
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 21.2.2015 11:21:02
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: degu Joj preslatki su Ja volim kad roditelji pokazuju nežnost pred decom, treba ih od početka navići na to, nekako se održava bliskost u porodici Slazem se u potpunosti ! naravno,nasi zagrljaji i poljupci se uvek zavrse u jednom veeelikom porodicnom zagrljaju ali treba deci pokazati da je potpuno prirodno i normalno pokazati i osecati ljubav!
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 21.2.2015 11:22:07
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: superm Moji sinovi vole kada se tata i mama grle i 'pristojno' poljube u prisustvu dece. Cak mladji sin, bebac, uvek aplaudira! Slatko ! Moji se samo smeju !
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 21.2.2015 13:21:40
|
|
|
|
milicicak
|
Mi oduvek razmenjujemo sitne neznosti pred mini bubom. Sad se to zavrsi tako sto se svi zagrlimo pa ona komanduje: sad se vi poljubite u usta, sad tata poljubi mene u obraz, sad mama poljubi mene u obraz i tako u krug. To su mi najdragoceniji trenuci dana :)
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 21.2.2015 13:39:14
|
|
|
|
emicaa
|
Mi kad se ljubimo ili grlimo T odma dolazi do mene i rukom gura mm pa onda ljubim nju
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 16.10.2016 20:47:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cesto se poljubimo ili grlimo [pred decicom aoni se samo smeskaju
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 16.10.2016 20:57:28
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Mi oduvek razmenjujemo sitne neznosti pred mini bubom. Sad se to zavrsi tako sto se svi zagrlimo pa ona komanduje: sad se vi poljubite u usta, sad tata poljubi mene u obraz, sad mama poljubi mene u obraz i tako u krug. To su mi najdragoceniji trenuci dana :) Ovako je nekako i kod nas, poljubimo se, pa nas ona gura i opet i opet da se ljubimo, onda upadnevizmedju nas pa oboje ljubimo nju, pa se grlimo svi zajedno, uzivamo u tome :)
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 16.10.2016 22:17:59
|
|
|
|
emicaa
|
T vise ne gura mm nego ga tjera da me opet poljubi pa se onda ubaci izmedju da ljubimo nju
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 16.10.2016 22:28:21
|
|
|
|
vocicana
|
Jos uvekje mali, ali nas uvek posmatra i cuti, dok mu se neko od nas dvoje ne obrati. Kada mu se kaze nesto on se samo nasmeje i okrene glavicu na stranu kao da se umiljava i stidi u isto vreme.
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 17.10.2016 10:23:02
|
|
|
|
mila83
|
Moji stariji su navikli, i samo se smejulje, dok T , cim nas vidi, odmah izmedju nas..pa onda,kako je raspolozena,nekad gura tatu od mene,a nekad obrnuto, a nekad se samo ubaci izmedju nas i smeje se, grli nas.. Pre neko vece, legla sam sa njom i batom da se mazimo, i ona otrca i zove seku da se mazi i pita gde tata..( a on na poslu) ..uglavnom,navikli su na zajednicka porodicna mazenja.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 17.10.2016 11:50:42
|
|
|
|
isidora88
|
Bebac nas ne gleda, a stariji se smeje i nastavi da se igra, retko kad dodje do nas, ili kaze da hoce i on da se mazi i ljubi
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 25.12.2016 13:40:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pre neki dan me bacio na krevet i zagrlio, odmah su napravili kulu samo nam Je Vukica falio
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 25.12.2016 14:00:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zagrlimo se a ako nas cudno pogledaju onda i njih prigrlimo
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 25.12.2016 14:49:42
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
G se obavezno ugura između nas. Ika nas ne primećuje. Inače kad se nešto udarim ili me boli G kaže doći će tata da te ljubi da prođe
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 25.12.2016 14:55:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hahahaa
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 30.3.2017 23:18:01
|
|
|
|
degu
|
T je jako srecna kad se mi grlimo i ljubimo i odmah ulece i vice hocu ja,hocu ja, pa se svi zajedno ljubimo, bati saljemo poljupce. Danas ona sve hoce da me ljubi u usta i ja joj kazem samo se mame i tate lhube u usta,zato sto su muz i zena. Kaze ona meni: Ti si zena a ja cu da budem muz za sve postoji resenje
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 31.3.2017 0:47:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj S. ima ritual kada se rastajemo ujutru u vrtiću moramo prvo svi međusobno da se izljubimo,prvo ja i taja se ljubimo pa se zagrlimo pa onda on i taja,pa onda ja i on.
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 31.3.2017 10:01:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mm i ja se.pre.dve veceri onako dugo poljubili, obicno nista vise a T i H vicu fuuuuuuuujjjjj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?