Cvetana -> RE: Lutealna faza - treće stanje žene? (14.4.2010 21:17:36)
|
hahahahaaah Boze, al smo mi opsednute. Znam gomu zena koje do 2 meseca nisu imale predstavu da su trudne. Pile lekove, alkohol, sto rece neko drogirale se, nisu spavale, jele... i rodile zdrave bebice. Dr kaze da ako nesto nije u redu telo samo odbaci plod i to je to, cesti ni ne znamo da smo bile trudne. Ja se naravno isto lozim na ovu pricu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Cak sam zbog bolova u besici zimus izbegavala lekove (utripovala da sam trudna pa me zato boli donji stomak), pila brusnicu caj jer je to ok ako si trudan (uvin caj nikako), bez antibiotika, dok nisam dobila cistitis sa krvarenjem u svasta, pa pila 2 nedelje posle ciprocinal. Mislim da je sve to preterivanje i dodatni stres i mucenje. Jelo, za glavobolju slobodni pij paracetamol, to je dozvoljeno i ne moze nista da bude. Ako je zapusen nos moze onaj slani rastvor, marisol npr. Od antibiotika penicilin, daje se i u trudnoci.kafa 1-2 soljice dnevno, ne one velike koje mi obicno pijemo, treba i jake cajeve izbegavati. Kretanje, vezbanje, cist vazduh, ljubav, sex...
|
|
|
|