Lighty -> RE: Da li sam trudna? (15.6.2011 2:03:43)
|
Zravo svima! Sve najbolje buducim roditeljima i bebicama ;)))!!! Danas je cetvrti dan kako mi kasni! Treci dan, s prvom mokracom uradjen test(baby rapid)- negativan, nazalost. Imam redovan ciklus u trajanju od 27(ponekad26 i 28) dana i nikada mi do sada nije kasnila menstruacija. Svi ginekoloski nalazi su mi uredni(papa, kolposkopija..nemam ciste...). Bole me grudi ali tek od pre 2 dana, a inace kod mene je obicaj da pocnu da bole 7 pa cak i 10 dana pre menstruacije. Nista drugo ne osecam, nikakva ziganja, probadanja, pritisak u materici, bas nista... Raspolozena sam i vedra sto nije uobicajeno za moj pms. Nismo ciljali dane jer nigde ne zurimo s pravljenjem bebe, recimo da smo tek poceli da se "opustamo" i "da idemo do kraja". :) E sad, ne bih tacno znala kojih dana ciklusa smo imali rizicane odnose. Recimo da sam sigurna za 18 i 19(sto mislim da je kasno) a bio je i jedan mozda 10 ili 11 dana, ne znam tacno, nisam pamtila ni zapisivala, k'o sto rekoh, tek se zagrevamo :))) ! Zaista, cudno mi je sto mi kasni a cudno mi je i sto je test pokazao negativno...? Sta vi mislite? Sigurno cu sacekati jos dan ili dva pa uraditi kucni test ponovo..a mozda i odem pravac na krv.. K'o sto rekoh, nije drama, ni ako ne bude, zaista hocemo da se desi spontano i nikud ne zurimo! veliki pozdrav i hvala!
|
|
|
|