RE: Da li sam trudna? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

branki* -> RE: Da li sam trudna? (1.4.2012 21:56:40)

je li i bulka iz banjaluke?zamisli,setaju anajid,gagi i bulka sa decom,iihaj,dvanaest dusa[sm=smiley1.gif]

anajid -> RE: Da li sam trudna? (1.4.2012 21:59:07)

IZVORNA PORUKA: branki

je li i bulka iz banjaluke?zamisli,setaju anajid,gagi i bulka sa decom,iihaj,dvanaest dusa[sm=smiley1.gif]

Branki[sm=jezicek.gif],samo se vi sprdajte sa mnom[sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Da li sam trudna? (1.4.2012 22:00:25)

[sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Da li sam trudna? (1.4.2012 22:13:31)

IZVORNA PORUKA:

[sm=smiley31.gif]
meni nikada ne kasni[sm=smiley1.gif]

epa onda navijam jako da nas vuces!!! [sm=bravo.gif]

bojana86 -> RE: Da li sam trudna? (23.7.2012 23:15:28)

Zene samo jedno pitanje,tj. vase mislljenje.
porodila sam se prije 2 mjeseca,i nakon 40 dana sam imala ne zasticen sex,muz nije mogao da ceka[sm=smiley36.gif],pa kontam kolika je vjerovatnocu za trudnocu? vec imam 2 sina,tako da iskreno rano mi za ttrece....

tijatija -> RE: Da li sam trudna? (24.7.2012 14:19:31)

Veeeeeelika verovatnoca u tom periodu sam ja drugi i cetvrti put ostala trudna, tako da bi ti mogla cestitati unapred [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

madamme -> RE: Da li sam trudna? (24.7.2012 14:21:35)

bojana i tijatija, svaka cast! Ka oce,ono oce![sm=bravo.gif]

bojana86 -> RE: Da li sam trudna? (24.7.2012 15:20:19)

a tijatija kako si skontala da si trudna kada nema menstruaije ? ma nemojte mi cestitati,ja se iskreno nadam da nisam..kontam dojim pa mozda nisam bila plodna tada!

Ana RR -> RE: Da li sam trudna? (24.7.2012 15:25:17)

Bojana, to što dojiš nema nikakve veze sa plodnošću, ako ti je tada bila ovulacija može se desiti da si trudna.

bojana86 -> RE: Da li sam trudna? (24.7.2012 15:40:20)

ma znam Ana da to nije mjerodavno,nego se malo tjesim...sa prvim sinom sam dobila 4 mjeseca poslije poroda,pa kontam da ni sada nisam imala ovulaciju,al sacekacu jos malo pa uraditi test to mi je jedino ostalo nego da nagadjam!
pozdrav

red3lilu -> RE: Da li sam trudna? (24.7.2012 17:29:56)

IZVORNA PORUKA: tijatija

Veeeeeelika verovatnoca u tom periodu sam ja drugi i cetvrti put ostala trudna, tako da bi ti mogla cestitati unapred [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

tijatija suze mi na oči natera, svaka ti čast!!![sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

leptirica24 -> RE: Da li sam trudna? (3.8.2012 1:58:51)

cao bila sam trudna jednom zatrudnjela sam drugi dan posle menstruacije ali sam morala prekinuti trudnocu,sada me zanima nikad mi ne kasni menstruacija mozda jedan dan al rjetko,ima 8 dana da mi kasni i ziga me stomak ko da cu da dobijem dali sam trudna.[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Da li sam trudna? (3.8.2012 2:09:00)

da li si trudna to mozes znati tek kada uradis test[sm=smiley1.gif]...
ali je moguce, simptomi jesu kao kada treba da dobijes... znaci bol u stomaku, otecene grudi... jos ako ti toliko kasni... nadam se da jesi [sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: Da li sam trudna? (11.8.2012 8:47:48)

IZVORNA PORUKA: sonjaaa

Ovako. Spavala sam sa deckom bez zastite. Bili su neplodni dani. Nije sv... u mene. Poslednju menstruaciju sam dobila 9.07. Uvek je dobijam oko 10 og. Sada je vec skoro 11 ja je nisam dobila. Baka mi se razbolela pa sam bila zabrinuta, a 9 og (cetvrtak) sam otputovala na more. da li sam trudna ili nesto drugo utice na moj ciklus. zabrinuta sam. gledala sam na nekim forumima za racunanje plodnih dana, tmao pise ako ne dobijem do 12-og znaci da sam trudna. i da, imam 18 god. Hvala unapred!

IZVORNA PORUKA: Mariya

Ovako preko foruma ti ama baš niko ne može reći jesi li trudna ili ne, sutra ujutro u apoteku po test pa ćeš znati.[sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: tea87bgd

mozda je neki hormonski poremecaj.Uradi test i budi sigurna.Sve naj,naj...

IZVORNA PORUKA: Yula

''''Uvek je dobijam oko 10. sada vec skoro 11. '''' Pa jos uvek si u okviru dozvoljenog, zar ne? Nemoj da se strecas bzvz, malo si u frci pa ti zato i kasni, ne brini se, sigurna sam da ces koliko danas ili sutra dobiti. Svakako mozes da kupis tets i proveris, ali sam ubedjena da nema mesta panici.

milenatea -> RE: Da li sam trudna? (19.8.2012 23:05:29)

Zenske, kasni mi ne znam ni ja koliko test sam radila jutros i negativan je. pila sam god dana Diane 35 zadnju popila jula i dobila 17 jula. Jos uvek nemam nikakvih nagovestaja da cu dobiti, niti imam sekret niti bilo kakve simptome osim sto me bole ledja katastrofalno. za test nije bilo rano. Vec sam pre par god pila pilule i kada sam prestala dobila sam na 28.mi dan. uz to jos i pijem femisan a kapi koje regulisu ciklus i povoljno uticu na mnogo sto sta. i sta ja sada da radim kad test ne pokazuje [sm=rozacrtici.gif][sm=zmeden.gif]

sonjaaa -> RE: Da li sam trudna? (30.8.2012 14:48:49)

Dobila sam na kraju 14 og. Uradili smo test, negativan.

Shishica -> RE: Da li sam trudna? (30.8.2012 18:07:37)

IZVORNA PORUKA: milenatea

Zenske, kasni mi ne znam ni ja koliko test sam radila jutros i negativan je. pila sam god dana Diane 35 zadnju popila jula i dobila 17 jula. Jos uvek nemam nikakvih nagovestaja da cu dobiti, niti imam sekret niti bilo kakve simptome osim sto me bole ledja katastrofalno. za test nije bilo rano. Vec sam pre par god pila pilule i kada sam prestala dobila sam na 28.mi dan. uz to jos i pijem femisan a kapi koje regulisu ciklus i povoljno uticu na mnogo sto sta. i sta ja sada da radim kad test ne pokazuje [sm=rozacrtici.gif][sm=zmeden.gif]

Pa idi kod doktora majku mu [sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Da li sam trudna? (30.8.2012 18:16:05)

A dr će da joj kaže da mora da sačeka dve, tri nedelje da bi video išta na uz [sm=smiley36.gif]
Sačekaj još par dana pa opet uradi test ili uradi betu, tu greške nema, odmah ćeš znati jesi li trudna ili ne .

milenatea -> RE: Da li sam trudna? (31.8.2012 0:02:15)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

u sredu idem po rezultate za hormone a u cetvrtak kod ginekologa, pa nakon toga kod endokrinologa, tri testa negativna sa razmacima od cetiri dana [sm=smiley24.gif]

46 dana nema [sm=hudicek1.gif]

lady_b -> RE: Da li sam trudna? (31.8.2012 14:18:04)

Milenatea, samo cu ti savjetovati da nastavis da pijes Femisan A kapi...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jedino ih prestani piti ako je u pitanju [sm=nosecka.gif]

milenatea -> RE: Da li sam trudna? (31.8.2012 16:01:28)

draga, Lady, prestala sam da ih pijem posle mesec i po dana, jer sam mislila da [sm=nosecka.gif]
, ali evo sada cu poceti posto su tri testa negativna. krenucu opet da ih pijem. Pijes li ih ti? [sm=smiley31.gif]

lady_b -> RE: Da li sam trudna? (2.9.2012 19:07:40)

Milenatea, ne pijem ih sada vise.. bila sam napravila pauzu od 2 sedmice i taman sam ih mislila opet piti medjutim ugledala sam svoje [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif] srecno ti i da i ti svoje sto prije ugledas [sm=bravo.gif]

milenatea -> RE: Da li sam trudna? (2.9.2012 21:57:51)

bravo za [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
napokon sam juce dobila, pocela sam opet da ih pijem i sada cu dva meseca bez prekida.

zelim ti sve najlepse [sm=smiley31.gif]

lady_b -> RE: Da li sam trudna? (3.9.2012 19:01:09)

Hvala draga [sm=smiley31.gif]
ja sam ih pila oko 5-6 mjeseci i posle svake cetvrte bocice sam pauzirala 2 sedmice

Inace sam pila Siofor(zbog inzulinske rez., u pitanju je PCOS) i vjerujem da mi je on pomogao mada sam 100% sigurna da su i kapi svoje ucinile jer ja prije 4 mjeseca nisam imala ovulacije a posle toga svaki mjesec [sm=bravo.gif]

milenatea -> RE: Da li sam trudna? (3.9.2012 20:07:07)

bitno je da je doslo i tvojih [sm=9nebesa.gif].

ja u sredu dobijam rezultate hormona pa cemo videti sta se desava sa njima. uzivaj i mazi stomacic [sm=smiley20.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>