NadaR -> RE: Da li sam trudna? (11.8.2012 8:47:48)
|
IZVORNA PORUKA: sonjaaa Ovako. Spavala sam sa deckom bez zastite. Bili su neplodni dani. Nije sv... u mene. Poslednju menstruaciju sam dobila 9.07. Uvek je dobijam oko 10 og. Sada je vec skoro 11 ja je nisam dobila. Baka mi se razbolela pa sam bila zabrinuta, a 9 og (cetvrtak) sam otputovala na more. da li sam trudna ili nesto drugo utice na moj ciklus. zabrinuta sam. gledala sam na nekim forumima za racunanje plodnih dana, tmao pise ako ne dobijem do 12-og znaci da sam trudna. i da, imam 18 god. Hvala unapred! IZVORNA PORUKA: Mariya Ovako preko foruma ti ama baš niko ne može reći jesi li trudna ili ne, sutra ujutro u apoteku po test pa ćeš znati.[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: tea87bgd mozda je neki hormonski poremecaj.Uradi test i budi sigurna.Sve naj,naj... IZVORNA PORUKA: Yula ''''Uvek je dobijam oko 10. sada vec skoro 11. '''' Pa jos uvek si u okviru dozvoljenog, zar ne? Nemoj da se strecas bzvz, malo si u frci pa ti zato i kasni, ne brini se, sigurna sam da ces koliko danas ili sutra dobiti. Svakako mozes da kupis tets i proveris, ali sam ubedjena da nema mesta panici.
|
|
|
|