Sanjica26 RR -> RE: Uskršnji zekani i ostali slatkiši (17.4.2019 16:55:26)
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 O, deco, vi ovu temu niste videle odavno [sm=smiley36.gif] Evo Uskrs u nedelju (po gregorijanskom) a evo i Vaskrs (po julijanskom) i ovde pusto. Šta ćemo kuvati, peći, kakve kolače da pravimo? Ja ću klasika: šunka, kobaja, jaja, ren, zelenilo- to je doručak ručak: supa svatovska [sm=smiley36.gif] sa knedlama ( šta ću s mesom i zeleni da l ću i sosove praviti? Ako napravim ništa više jesti nećemo. Mislila sam da stavim i u rernu but sa voćem, mladi krompir- posebno, zelena salata Slatkiši su mi problem, posle nedelju dana razmišljanja, mooožda, ću da napravim oblatne ( one samo mleko i šećer +čokolada i špecije [sm=smiley36.gif], bez mlevenog keksa ne može da prođe- onda ona salama i gledam se sa receptom za kaks tortu: pavlaka, šlag, crveno voće. ( to samo zato jer moj šporet hropće na samrti pa ne bih da stavim da se peče piškota i da on ispusti dušu) Mislim da mi je kolača previše ali dolaze polivači pa ne mogu manje I tako. Olga, svidja mi se tvoj meni. Ja jos nista nisam smislila. [sm=smiley29.gif] Znam samo da ce da bude domaca supica.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|