dunja RR -> RE: Program: porodica (poklanja) porodici (3.12.2012 1:42:09)
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: srecica_80 ja za jednu znam da ima vise nickova, koristi vise fejzbuk profila. I ima lajker ekipu( ja to tako zovem), razmena glasova i sl. Nemam nista protiv ako neko ima petoro dece i neka osvoji 5 puta za redom, ali nek dostavi izvod za dete koje je osvojilo nagradu. Skoro svaki mesec osvaja ali pod drugim nikom Nemogu da verujem da to rade[sm=smiley13.gif] ali i ja sam jednom prilikom videla da se jedna te ista osoba tj. sa jednim nickom prijavila i čini mi se osvojila paket za dete,za trudnice i za porodilje,ajde ništa mi ne bi bilo čudno da se i sledećeg meseca ili za dva meseca,nisam baš sigurna[sm=smiley13.gif] taj isti nick nije opet pojavio za sva tri paketa[sm=smiley36.gif] Realno, može neko da se prijavi za sva tri paketa (npr. bila trudna u tekućem mesecu, porodila se u tekućem mesecu i ima već starije dete), ali ako ae za tri meseca opet prijavi, odmah sledi diskvalifikacija, kao što smo nekoliko puta i uradili, jer je nemoguće da se neko dva puta porodi u roku od tri meseca ..
|
|
|
|