Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 3.6.2010 15:15:50
|
|
|
|
pepino
|
Ma nisi sve tako uradim pa nece,ajd opet da probam KLIK
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 3.6.2010 15:16:39
|
|
|
|
pepino
|
MA KAKAV,NE IDE SA Youtube
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 3.6.2010 15:19:15
|
|
|
|
pepino
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 3.6.2010 15:20:16
|
|
|
|
pepino
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 3.6.2010 16:19:14
|
|
|
|
Anoniman
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 3.6.2010 17:47:53
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Neno, kada napises KLIK, prevuci misem preko njega da se zacrni i ostane CRNO, pa klikni na globus. Ajd' probaj Ma Nejt covece znam pravila do sad u svim bojama duge, al danas nesto nece. Evo korak po korak : 1. Napisem KLIKNI 2.Prevucem levim misem da potamni 3.Levi klik na kuglu 4.Otvara se prozor EXPLORER USER PROMPT, u njega kopiram kod sa YouTube, klik na OK da potvrdim 5.Nekad ostavim u crnoj boji, ali uglavnom KLIKNI bude u nekoj od boja duge 6. Pre slanja obavezno proverim ali danas nece da mi otvori, pokazuje neki error
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 4.6.2010 18:21:28
|
|
|
|
Nena81
|
What's a woman
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 4.6.2010 18:23:15
|
|
|
|
Nena81
|
Evo ni danas nece Ima li koga u pomoc
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 4.6.2010 18:45:15
|
|
|
|
Lilly*
|
Nena, stavila si klik, znači da si to ok odradila, nego, jesi li sigurna da si dobru adresu iskopirala, ili je možda nisi celu kopirala
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 4.6.2010 18:49:44
|
|
|
|
Nena81
|
Jesam copy sve kako treba ....ufffffffff kako me nervira, kad nesto znam da uradim i napravila sam ga do sad bar 20 puta.
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 5.6.2010 22:40:35
|
|
|
|
Nena81
|
Sta bi meni niko ne postavi dijagnozu ? Ajde ima li nekoga u pomoc
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.6.2010 0:30:18
|
|
|
|
Ellenica
|
KLIK
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.6.2010 14:37:52
|
|
|
|
Nena81
|
Alicia
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.6.2010 14:39:19
|
|
|
|
Nena81
|
pametna sam pametna najpametnija je eje eje ej nasla sam problem
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.6.2010 14:42:40
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Evo korak po korak : 1. Napisem KLIKNI 2.Prevucem levim misem da potamni 3.Levi klik na kuglu 4.Otvara se prozor EXPLORER USER PROMPT, u njega kopiram kod sa YouTube, klik na OK da potvrdim 5.Nekad ostavim u crnoj boji, ali uglavnom KLIKNI bude u nekoj od boja duge 6. Pre slanja obavezno proverim ali danas nece da mi otvori, pokazuje neki error Evo gde je problem bio kod mene : korak 4, kad se otvori prozor gde kopiram kod nisam obratila paznju da tamo vec pise http:// ja sam na to dodavala moj kod, pa se ono http:// duplira. Sve sam radila u brzini pa nisam obratila paznju. Bravo za mene
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.6.2010 17:21:42
|
|
|
|
eni26
|
Neno nisam sumnjala u tebe da si najpametnija,zato cu te i ozeniti ..
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.6.2010 22:15:08
|
|
|
|
Nena81
|
Hvala hvala eni
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 18.6.2010 13:28:56
|
|
|
|
pepino
|
KLIK
< Poruku je uredio pepino -- 18.6.2010 13:29:53 >
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 18.6.2010 13:32:32
|
|
|
|
pepino
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 22.6.2010 14:11:04
|
|
|
|
Natalie018
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 5.7.2010 14:33:34
|
|
|
|
maslinica
|
klik
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 14.7.2010 17:33:29
|
|
|
|
Zoka81
|
joj sta ja napravi
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 14.7.2010 17:46:13
|
|
|
|
zvezdica009
|
zoki super je
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 14.7.2010 17:53:48
|
|
|
|
Lilly*
|
Joj Kopiraš ono iz pravougaonika gde piše http: ... U text poruke napišeš npr. KLIK Nađeš u samoj poruci kao zemljinu kuglu sa lancem preko(predzadnja ikonica), nju otvoriš, u tamo "paste" ono http, klikneš ok, pa onda potvrdi, da pošalješ poruku
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?