Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:35:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se sećam samo kamile!
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:37:12
|
|
|
|
2002m
|
Moji su bili strumfofi i cipelici.
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:37:46
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja se sećam samo kamile!
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:40:50
|
|
|
|
dana198495
|
Doktor Baltazar,štrumfovi, nindža Kojo i leteći medvjedici
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:44:57
|
|
|
|
2002m
|
Letece medvedice su pustali prosle godine na decijem kanalu,moj sin ih je obozavao.
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:49:58
|
|
|
|
dana198495
|
Skoro sam kupovala cd letećih medvjedica sestrinom sinu pa sam i ja malo virnula da se prisjetim
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 12:08:43
|
|
|
|
afrodita
|
MATILDA
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 18:25:43
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Seca li se neko onog crtanog tj lutkarsko pozoriste sa kamilom Matildom i orlom, neki cvrcak svira i peva na klaviru, u nekoj kafani jarac je konobar..... O zašto nemaš četiri nogeee, za njih bi draagi ja dala sveee! KLIK
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 22:12:43
|
|
|
|
afrodita
|
al je upalila moja MATILDA
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:31:01
|
|
|
|
LillyT
|
Steta sto je ovako lepa tema zamrla. Sedim i gledam Boomerang, bas je isao Popaj!!! Nisam taj crtani gledala bas duuugo. Odmah sam se setila kako smo svi kao deca citali "popeče" jer je Y svima licilo na Ч sada gledam Top Cat i pokusavam da se setim imena. Bio je macak Mika, ali ne mogu se setiti imena onog pandura Nesto na B
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:41:10
|
|
|
|
Lilly*
|
Danas baš meni sin kaže: "Mama pusti mi Toma i Džerija", pa gde da ih nađem , puštaju ih svake prestupne, i to ako potrefimo Moraću potražiti na netu
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:42:50
|
|
|
|
LillyT
|
Bio je danas onaj sa belim misom, ako se secas. Kada se prospe bela farba po Dzeriju, a opasan lab. mis utekne, pa se Tom ziv isprepada
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:43:03
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT "popeče" Da, i mi smo to tako čitali, u stvari "Roreče" pošto je ćirilično R
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:43:34
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Bio je danas onaj sa belim misom, ako se secas. Kada se prospe bela farba po Dzeriju, a opasan lab. mis utekne, pa se Tom ziv isprepada Sećam se
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:44:33
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Bio je danas onaj sa belim misom, ako se secas. Kada se prospe bela farba po Dzeriju, a opasan lab. mis utekne, pa se Tom ziv isprepada znam taj crtac super je
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:46:49
|
|
|
|
lence
|
U nekoj zemlji 'ko zna gde, U neko vreme 'ko zna kad, Zivese pcela malena, O njoj se prica jos i sad! Ja mislim da se mala pcela zvala Maja ... Obozavam Pcelicu Maju, tako inteligentni i suptilni crtaci ...
< Poruku je uredio lence -- 1.12.2009 15:47:20 >
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:48:38
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: lence U nekoj zemlji 'ko zna gde, U neko vreme 'ko zna kad, Zivese pcela malena, O njoj se prica jos i sad! Ja mislim da se mala pcela zvala Maja ... Obozavam Pcelicu Maju, tako inteligentni i suptilni crtaci ... Ja je ukebala na B92, bila na nemackom, ziva sam se zbunila. Od svih najvise sam volela Duska Dugouska i zecicu Milicu, potrazicu ga sada na YT, pa cu da postavim
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:54:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam Luki kupila na CD i Toma&Jerryja i Pčelicu, i Popaja. Obožava ih!
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 16:02:28
|
|
|
|
LillyT
|
Zecica Milica
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 17:35:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Evoksi, kako patim za tim crtacem....taj mi je bio omiljeni, a pored njega i rakuni, cipelici, carobnjak iz oza
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 17:38:08
|
|
|
|
bratzz
|
Cipelicia a najomiljenija epizoda mi je "Skituljkov san"
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 17:57:40
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Evoksi, kako patim za tim crtacem....taj mi je bio omiljeni, a pored njega i rakuni, cipelici, carobnjak iz oza sister pa zašto patiš ludo, znaš da ga imamo još je Bane nabavio super čist snimak iz škole
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 18:00:31
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Danas baš meni sin kaže: "Mama pusti mi Toma i Džerija", pa gde da ih nađem , puštaju ih svake prestupne, i to ako potrefimo Moraću potražiti na netu lillz imamo mi toma i džerija, nekoliko dvd
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 18:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Nedja Evoksi, kako patim za tim crtacem....taj mi je bio omiljeni, a pored njega i rakuni, cipelici, carobnjak iz oza sister pa zašto patiš ludo, znaš da ga imamo još je Bane nabavio super čist snimak iz škole PA meni ste dali samo jedan cd, a pola epizoda ne mogu da gledam, jer pocinje sa starim crtanim, a druga polovina epizode je sa novim likovima, i ja se mnogo iznerviram, pa gledam s vremena na vreme samo par epizoda
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 29.12.2009 14:32:03
|
|
|
|
majdule
|
ma medvedići su zakon !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?