Zene nemoj da se smejete ali mm farba jaja,video pre par god da meni to nesto ne ide pa uzeo stvar u svoje rukee.Sada sam se uplasila da cu ostati bez ofarbanih jaja jer mu upao neki veliki posao...Vidim da cu morati sve ovo da iscitam i da se bacim na posao,a nisam bila spremna da ovo moze da me snadje ufff[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Lesice, je l'' to prava farba za jaja? JE l'' se ona skida sa ruku, ja uvek nosim rukavice pa ne znam? Dala bih i ja Neši da se igra, ali ne znam koju farbu da uzmem.
lesica -> RE: Farbanje jaja (12.4.2012 15:11:41)
Ma dala sam joj prehrambenu boju za kolace,koju sam sa malo vode i zumancetom razmutila i dobila gustu masu kao tempera. Dajte klincima da uzivaju!
I da ne zaboravim posle dva tri onako doooobra pranja skine se skroz sa ruku.
Upravo sam preturala po dedinim kravatama, našla sam jednu koju ću sutra da secnem i isprobam ono sa farbanjem u svilenoj kravati. Baš bih bila happy da uspe! [sm=smiley1.gif]
branki* -> RE: Farbanje jaja (12.4.2012 22:37:06)
ha,dobro je ovo crnogorsko naranDJasto jaje[sm=smiley4.gif]
boba 11 -> RE: Farbanje jaja (12.4.2012 22:39:51)
Mora biti stampana kravata tj ako je okrenes na nalicje izvrnes sa dr strane je druge boje uglavnom bela i ne vidi se stampa samo na licu.Vaalda si me skontala.[sm=zmeden.gif]I mora biti 100%silk