Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:48:04
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja imam par muskih prijatelja,u proslosti se uvek na kraju ispostavi da bi oni nesto vise,sada su to ozenjeni muskarci,druzimo se svi pa je nekako drugacije....
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:49:40
|
|
|
|
zoća
|
verujem i imam druga iz detinjstva koji se sada druži sa mojim suprugom
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:51:34
|
|
|
|
vikiveki
|
i ja verujem da su moguća takva prijateljstva
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:52:58
|
|
|
|
daca78
|
Zasto da ne,verujem u ta prijateljsva jer i sama imam druga iz detinjstva.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:53:26
|
|
|
|
Sanja90
|
i ja isto verujem da je moguce
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:56:56
|
|
|
|
Figaro88
|
Mozda ja samo nisam naletela na nekog takvog muskarca.Ali zato sam imala jednu prelepu vezu sa jako dobrim drugom.On mi je i najveca ljubav....
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 22:16:36
|
|
|
|
indy_25
|
vjerujem u takva prijateljstva ako je jedna osoba homoseksualac :-). salim se pa ne znam ni sama imala sam prije dosta drugova a bilo je uvijek da sam il ja zaljubljena u njih ili oni u mene. ali moguce je svasta mozda ima pravih drugova ili drugarica.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 22:31:19
|
|
|
|
Dana 72
|
Figaro svidja mi se tvoj citat kao da je pisan za mene. "Ponekad ljudi placu....." A musko zenska prijateljstva. naravno da verujem.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 23:54:30
|
|
|
|
mamamikka
|
verujem i mislim da je to skroz normalno
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 18:31:19
|
|
|
|
branki*
|
pa,sta znam..mozda i postoje,ali ja ih nemam,nemam muske prijatelje.imam drugare-poznanike,drugare cije devojke znam i druzimo se ili zajednicke drugare koji se druze i sa mm.ovako,uvek se ispostavljalo da sam ja bila privlacna tim tzv prijateljima ili su se oni meni svidjali...
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 18:36:51
|
|
|
|
pocahontas
|
verujem. nemam ih puno, dvojicu, ali se druzimo jos od osnovne skole i jedan od njih mi je bio kum na vencanju.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 18:38:07
|
|
|
|
Verolina
|
Ne znam da li verujem.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 18:59:24
|
|
|
|
emicaa
|
Imam jednog druga ali vrijednog,družimo se oko 15 godina već i volim ga kao brata,a lud je da ludji ne može biti
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 19:55:14
|
|
|
|
superm
|
Moguce je. Ja sam oduvek imala bolje I odanije muske nego zenske prijatelje.
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 22:10:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma ja sam bila ubeđena da sam pisala na ovoj temi Sve u svemu - ne mogu. Već rečeno - uvek će sa jedne strane postojati privlačnost. Mada... Moja nekadašnja kres kombinacija je prerasla u divno prijateljstvo. On je moja nesreća, a ja njegova stočica
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.3.2018 0:04:55
|
|
|
|
Dora89
|
Verujem da je moguće, ali retko. Osim ako je gej. I od tih MŽ prijateljstava 90% su potisnute emocije. Nažalost. Ali znam da može.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.3.2018 0:08:30
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne bih se slozila.Ceo zivot se druzim sa muskim svetom.Prave drugarcine.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.3.2018 8:01:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima raznih slucajeva... znam one koji su se zavrsili brakom, one koji su propali zbog neuzvracene ljubavi, i one koji su ceo zivot drugarcine... to sad sve zavisi od brojnih stvari! Ali verujem u takva prijateljstva
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.3.2018 8:06:31
|
|
|
|
vocicana
|
To su krajnosti, naravno da je moguce, ja nemam lose iskustvo sa muskim polom i druzenjem, cak me nikada nije niko od momaka sa kojima sam se druzila nije privukao, verujem ni ja njih. Nekako je uvek postojala jasna granica.
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 2.3.2018 0:38:30
|
|
|
|
Srecko47E
|
Naravno.raznih situacija kao i u vezi svega u zivotu.Zato ne treba generalizovati nikada..
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.5.2018 18:05:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne verujem u njih iako sam kao devojka imala mnogo drugara
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.5.2018 18:06:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Postoje i jako su kvalitetna!
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.5.2018 18:08:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nisam imala pozitivna iskustva
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.5.2018 18:09:14
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja jesam i najbolje drugarice su mi bili drugovi!
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.5.2018 18:10:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
To je lepo imati ali opet...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?