Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:48:04
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja imam par muskih prijatelja,u proslosti se uvek na kraju ispostavi da bi oni nesto vise,sada su to ozenjeni muskarci,druzimo se svi pa je nekako drugacije....
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:49:40
|
|
|
|
zoća
|
verujem i imam druga iz detinjstva koji se sada druži sa mojim suprugom
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:51:34
|
|
|
|
vikiveki
|
i ja verujem da su moguća takva prijateljstva
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:52:58
|
|
|
|
daca78
|
Zasto da ne,verujem u ta prijateljsva jer i sama imam druga iz detinjstva.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:53:26
|
|
|
|
Sanja90
|
i ja isto verujem da je moguce
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 21:56:56
|
|
|
|
Figaro88
|
Mozda ja samo nisam naletela na nekog takvog muskarca.Ali zato sam imala jednu prelepu vezu sa jako dobrim drugom.On mi je i najveca ljubav....
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 22:16:36
|
|
|
|
indy_25
|
vjerujem u takva prijateljstva ako je jedna osoba homoseksualac :-). salim se pa ne znam ni sama imala sam prije dosta drugova a bilo je uvijek da sam il ja zaljubljena u njih ili oni u mene. ali moguce je svasta mozda ima pravih drugova ili drugarica.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 22:31:19
|
|
|
|
Dana 72
|
Figaro svidja mi se tvoj citat kao da je pisan za mene. "Ponekad ljudi placu....." A musko zenska prijateljstva. naravno da verujem.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 12.3.2013 23:54:30
|
|
|
|
mamamikka
|
verujem i mislim da je to skroz normalno
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 18:31:19
|
|
|
|
branki*
|
pa,sta znam..mozda i postoje,ali ja ih nemam,nemam muske prijatelje.imam drugare-poznanike,drugare cije devojke znam i druzimo se ili zajednicke drugare koji se druze i sa mm.ovako,uvek se ispostavljalo da sam ja bila privlacna tim tzv prijateljima ili su se oni meni svidjali...
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 18:36:51
|
|
|
|
pocahontas
|
verujem. nemam ih puno, dvojicu, ali se druzimo jos od osnovne skole i jedan od njih mi je bio kum na vencanju.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 18:38:07
|
|
|
|
Verolina
|
Ne znam da li verujem.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 18:59:24
|
|
|
|
emicaa
|
Imam jednog druga ali vrijednog,družimo se oko 15 godina već i volim ga kao brata,a lud je da ludji ne može biti
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 19:55:14
|
|
|
|
superm
|
Moguce je. Ja sam oduvek imala bolje I odanije muske nego zenske prijatelje.
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 18.7.2014 22:10:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma ja sam bila ubeđena da sam pisala na ovoj temi Sve u svemu - ne mogu. Već rečeno - uvek će sa jedne strane postojati privlačnost. Mada... Moja nekadašnja kres kombinacija je prerasla u divno prijateljstvo. On je moja nesreća, a ja njegova stočica
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.3.2018 0:04:55
|
|
|
|
Dora89
|
Verujem da je moguće, ali retko. Osim ako je gej. I od tih MŽ prijateljstava 90% su potisnute emocije. Nažalost. Ali znam da može.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.3.2018 0:08:30
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne bih se slozila.Ceo zivot se druzim sa muskim svetom.Prave drugarcine.
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.3.2018 8:01:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima raznih slucajeva... znam one koji su se zavrsili brakom, one koji su propali zbog neuzvracene ljubavi, i one koji su ceo zivot drugarcine... to sad sve zavisi od brojnih stvari! Ali verujem u takva prijateljstva
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.3.2018 8:06:31
|
|
|
|
vocicana
|
To su krajnosti, naravno da je moguce, ja nemam lose iskustvo sa muskim polom i druzenjem, cak me nikada nije niko od momaka sa kojima sam se druzila nije privukao, verujem ni ja njih. Nekako je uvek postojala jasna granica.
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 2.3.2018 0:38:30
|
|
|
|
Srecko47E
|
Naravno.raznih situacija kao i u vezi svega u zivotu.Zato ne treba generalizovati nikada..
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.5.2018 18:05:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne verujem u njih iako sam kao devojka imala mnogo drugara
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.5.2018 18:06:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Postoje i jako su kvalitetna!
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.5.2018 18:08:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nisam imala pozitivna iskustva
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.5.2018 18:09:14
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja jesam i najbolje drugarice su mi bili drugovi!
|
|
|
|
RE: Muško-ženska prijateljstva 1.5.2018 18:10:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
To je lepo imati ali opet...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?