Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 10.6.2016 10:28:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja trazim temu Dnevno spavanje, nema je Beba juce i danas ne moze da se uspava. Juce spavala samo od 11-12h a vidim bebe njenog uzrasta treba da spavaju tri puta po dva sata !
< Poruku je uredio Mala Elena -- 10.6.2016 10:30:46 >
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 10.6.2016 10:48:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
ME, pa mozda joj je samo faza, ne mora da znači da ce tako biti stalno. A i nisu sva deca ista, nekom treba vise vremena za spavanje, nekom manje.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 10.6.2016 12:41:54
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ja trazim temu Dnevno spavanje, nema je Beba juce i danas ne moze da se uspava. Juce spavala samo od 11-12h a vidim bebe njenog uzrasta treba da spavaju tri puta po dva sata ! Moje bebe nikada nisu tako "skolski" spavale,po knjizi..svaka je prica za sebe,ima svoje navike i ritam..ali ono sto je pozeljno za bebe jeste da spavaju vise dok su tako male. M i D su bili tacni kao Svajcarci sto se tice njihovih navika,dok T bas i nije.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 16.10.2016 17:46:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
6:30 h svakiii dan Bebac bi spavao i malo duze ali cure porane, navika zbog vrtica. Ali on nastavi da spava posle mlekca.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 16.10.2016 18:27:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
oko pola 8, 8
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 16.10.2016 19:07:13
|
|
|
|
mila83
|
D i T,otkako je krenula u jasle,ustaju u 6:30 ,cak i vikendom,bez problema...a M .kada je ne bih budila,do 9h sigurno..sto i bude vikendom...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 16.10.2016 19:18:52
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Una oko 9, pola 10. Nora 8i30, oh.
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 16.10.2016 20:36:03
|
|
|
|
mamica 91
|
Nama je crkva odmah pored kuce i zvoni svaki dan u pola 8 a kad je svetac i nedeljom u 8, tako da je nama to kao alarm, uvek se budimo kad zvoni crkva.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 17.10.2016 0:18:01
|
|
|
|
degu
|
Sad oko 8,9h
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 17.10.2016 7:05:59
|
|
|
|
pipi_coco
|
U zadnjih par dana budi se oko 5, ako imamo srece onda popije flašicu i nastavi spavati do 7, a ako ne, onda ustanemo, malo gleda crtace i zaspi ponovo oko 7 sati. Istina je da navevece zaspi oko 8, pa se uveliko naspava do 5 ujutro. Pokušala sam vecernji odlazak na spavanje pomaknuti na pola 9 ili 9 ( u nadi da ce ujutro duže spavati) ali ne ide, ne može da izdrži navecer, bude sav kenjkav i pospan.
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 17.10.2016 8:46:46
|
|
|
|
isidora88
|
Nocas se nije budio, zaspao oko 9, meni jutros greskom zvonio alarm u 7 i probudi bebca, inace bi mozda spavao i malo duze. Za divno cudo prespavao je noc, boli me glava koliko sam se naspavala Super bi mi bilo da leze u 8 i ustajemo oko 7, to mi je skroz ok, e sad samo jos da docekam to
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 5.7.2017 19:30:40
|
|
|
|
Dragce86
|
Do nedavno se stalno budila u 7h 15min sto je mene ubijalo. Poslednjih par dana sam uspela da je stavim uz sebe na krevet, kad muz ustane i podje na posao, tako da zajedno oddzonjamo do nekih 8h 30min, nekad cak i blizu 9h :) MILINICA
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 5.7.2017 19:32:28
|
|
|
|
krin 40
|
Finalno budjenje je oko devet
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 5.7.2017 21:02:13
|
|
|
|
veselicaa
|
9,10 ili 11
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 5.7.2017 21:42:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica 9,10 ili 11 Mars Beba oko sest, nekad ranije, ali vrlo retko do kasnije. Sin izmedju osam i deset.
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 5.7.2017 22:16:21
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: veselica 9,10 ili 11 Mars Beba oko sest, nekad ranije, ali vrlo retko do kasnije. Sin izmedju osam i deset. Samo sam te cekala vestice
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 5.7.2017 23:51:45
|
|
|
|
Dragce86
|
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 6.7.2017 0:06:33
|
|
|
|
World
|
A moji se bude u razno vrijeme, kako kad. Nisu ranoranioci nikako, sta znam, 8, 9, 10, 11.... Ja ih rodila... U sustini duze spavaju ako sam sa njima, ako nisam onda ranije ustaju.
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 6.7.2017 6:43:54
|
|
|
|
Duškić
|
Oko 6i 30h. Standardno .
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 6.7.2017 7:50:53
|
|
|
|
emicaa
|
Srecko oko 6:30,tad se malo provrti i onda nastavi jos sat vremena a Dora uglavnom do 8
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 6.7.2017 8:17:01
|
|
|
|
Sandricak
|
Moji momci su bas ranoranioci.. najkasnije u 7 su budni...
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 6.7.2017 8:22:52
|
|
|
|
vocicana
|
Moje dete nema red sto se ustajanja tice ali zato spavanje posle podne je 3-3.5 sata u komadu. Jos kada bi ja mogla da legnem sa njim....
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 14.7.2017 15:49:05
|
|
|
|
dddaca
|
izmedju 6.30. i 7.30
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 20.7.2017 8:29:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Taman smo bili pomerili na 8 pola 9 al sad vec opet po starom u 7h kako je tajo poceo da radi.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba, dete? 14.9.2017 20:21:37
|
|
|
|
Dragce86
|
Sada oko 7.45 min i nije lose to,a onda opet zaspi oko 11h :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?