Anoniman -> RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? (17.11.2010 10:02:48)
|
Hvala Jeco, to je ta tema, nažalost. Nadala sam da će se ovo promeniti kad krene u vrtić, ali nije. Promenilo se samo to što se više ne budi noću. Svako jutro, između 5:30 i 6:15 dođe kod mene u krevet, traži sok, i kad ga popije, ustaje. Dakle, najkasnije u 6:30 je na nogama. Ali je to uglavnom ranije, oko 6. A zaspi uglavnom oko 20h Probala sam sve. Da mu postepeno pomeram vreme za spavanje, ili da ga doooobro izmorim pa da zaspi u 21h, ali ne pomaže. Kad god da legne, u pola 8 ili pola 10, budi se u isto vreme. Raspoložen, veseo, ali prerano. Probala sam da pogasim sva svetla, da ostavim u hodniku "tanko " svetlo, da uključim tv,da ga isključim, da mu ostavim flašicu sa čajem u krevetu da se ne razbudi dok mu napravim sok ujutru...ništa nije pomoglo. A nije mi normalno, jer imam utisak da postoji neki razlog za to. Kod babe i dede je pre neki dan spavao do 7. Meni bi i to bio pomak. Ja bih se još nekako navikla,teško, al morala bih... ali je problem vrtić. Njega uspavljuju pre ostale dece, pa se pre i probudi, pa ih sve razbudi...jer on ne može da izdrži do podne kad ostala deca ležu. Vikendom mi već u 10 traži da spava. Ima li neko ideju zbog čega, šta može da uzrokuje tako rano buđenje, jer on voli da spava? I naravno, kako to da rešim[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|