Verus -> RE: Deca razvedenih roditelja (11.3.2009 22:15:53)
|
Mislim da se ovo desava vise u danasnje vreme ne zato sto zene mogu vise i lakse da brinu o sebi i deteu, nego zasto sto se previse lako dignu ruke od svega, i razvod je najlaksi izlaz iz bilo koje situacije. "E, ne radi mi se na tome i tome, razvescu se i bezim od svega"> Ja licno mislim da je to malo kukavicki...znaci ako se ljudi stalno svadjaju i tuku to je druga stvari, a ako se razvodis jer ti ne ide sve uz dupe, da tako kazem, e to je onda stvarno glupo. Nemojte me pogresno shvatiti, ali mislim da su zene u danasnje vreme postalo malo previse razmazene, bar ja znam neke od njih...a i ako im treba pomoc a muz nece da pomogne, e onda je on stvarno gov***. Brak je puno rada, kompromisa i razvijanja ljubavi, podrske i prijateljstva. Zajednica od koje ne mozes tek tako dici ruke, a ljudi danas u brak ulaze olako, bez razmisljanja-nije to vise vodanje za ruke po gradu, kafici i izlasci...cim nesto zapne, odmah se odustane, skroz pogresno...ali eto, ja bar tako mislim. IZVORNA PORUKA: Tasha RR . Ali u današnje vreme mislim da to više nije tako, imam utisak da ima više razvedenih nego onih što istraju u braku, a ja mislim da je razlog tome to što su žene napoknon zaista uspele, i zaista mogu da se brinu same o sebi i svom detetu.
|
|
|
|