Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li su jedinci razmaženi? 11.7.2019 19:56:46
|
|
|
|
Tiziana
|
Slozila bih se da je do roditelja. Moj sin u odeljenju ima 80% dece koja su jedinici. Sve ok deca, ali roditelji izrazeno ambiciozni, deca im dodju kao projekti, 100 vannastavnih aktivnosti, to su telefoni, satici, po 10 baybladeova itd itd.. Komentari na viber grupi da ne verujes sta citas prepucavanja cije je dete bolje... Da me ne razumete pogresno, ne mislim da je po defaultu tako,taman pisla. Moj sin se druzi najvise sa jednim decakom koji je jedinac, divno dete, divni, fini, NORMALNI roditelji. Ali nazalost vecina nije bas takva, barem u ovom nasem okruzenju. A da dodam da dete moze da bude bezobrazno i nevaspitano pa sve da ih je deset_oro dece
|
|
|
|
RE: Da li su jedinci razmaženi? 11.7.2019 19:59:41
|
|
|
|
MimaKos
|
Takodje kod nas primeri u vrticu, vrlo slicni..
|
|
|
|
RE: Da li su jedinci razmaženi? 11.7.2019 20:00:09
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Slozila bih se da je do roditelja. Moj sin u odeljenju ima 80% dece koja su jedinici. Sve ok deca, ali roditelji izrazeno ambiciozni, deca im dodju kao projekti, 100 vannastavnih aktivnosti, to su telefoni, satici, po 10 baybladeova itd itd.. Komentari na viber grupi da ne verujes sta citas prepucavanja cije je dete bolje... Da me ne razumete pogresno, ne mislim da je po defaultu tako,taman pisla. Moj sin se druzi najvise sa jednim decakom koji je jedinac, divno dete, divni, fini, NORMALNI roditelji. Ali nazalost vecina nije bas takva, barem u ovom nasem okruzenju. A da dodam da dete moze da bude bezobrazno i nevaspitano pa sve da ih je deset__oro dece U potpunosti se slažem sa tobom.I deset_oro da ih je,ako su nevaspitani i bezobrazni,ništa ne vredi.
|
|
|
|
RE: Da li su jedinci razmaženi? 11.7.2019 20:21:17
|
|
|
|
doramar11
|
Deca kao projekti, bas grozno zvuci.
|
|
|
|
RE: Da li su jedinci razmaženi? 11.7.2019 20:23:15
|
|
|
|
MimaKos
|
Kod nas je slycaj da iskreno mislim da roditelji svoje komplekse lece kroz dete, i da je problem u prezasticenosti deteta.
|
|
|
|
RE: Da li su jedinci razmaženi? 11.7.2019 20:25:46
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Kod nas je slycaj da iskreno mislim da roditelji svoje komplekse lece kroz dete, i da je problem u prezasticenosti deteta. Ma ko bi ga znao šta je,ode narod u aut
|
|
|
|
RE: Da li su jedinci razmaženi? 11.7.2019 20:27:23
|
|
|
|
MimaKos
|
I uglavnom su dete kasnije dobili, barem nasi primeri, i verovatno iz zelje da mu nista ne nedostaje, naprave glupost
|
|
|
|
RE: Da li su jedinci razmaženi? 11.7.2019 20:28:52
|
|
|
|
doramar11
|
Kaze mm ako se i razmazi, odmazice ga zivot kasnije :)
|
|
|
|
RE: Da li su jedinci razmaženi? 11.7.2019 20:28:56
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos I uglavnom su dete kasnije dobili, barem nasi primeri, i verovatno iz zelje da mu nista ne nedostaje, naprave glupost E tu se ne slažem,ja 46,muž 48 a dete 9,a nije razmaženo
|
|
|
|
RE: Da li su jedinci razmaženi? 21.7.2019 13:34:51
|
|
|
|
MimaKos
|
Kod nas je takav primer, ne znaci da je pravilo. Ima i kod roditelja u 25 razmazene dece
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?