Anoniman -> RE: Muzika (10.11.2008 10:33:05)
|
Moram da napomenem da je ploča preskakala kada sam je slušala (onomad, davno kada sam bila mala), tako da ima jedan deo pesme koji malo nije kao originalan... KOLIBRI Moja mama divno priča svake noći, o prinčevima što će doći, i princeza ima jedna u toj priči, mama kaže da na mene ona liči. A izmisli čini mi se vrlo često, imena i prezimena i sve resto, pa mi posle peva neke pesme, sasvim tiho jer se noću jače ne sme. I sve tako dok ne zaspi, dok ne zaspi i ona sama, a ja tiho, sasvim tiho, kažem tati "Spava mama"! Ova pesmica ima na spisku pesama (na sajtu koji je neko tamo dodao) u temi "Molba za pesmice" (ili tako nekako), pa ako vas zanima potražite. To je moja omiljena pesmica od malih nogu. Kada se Luka rodio, uvek bi se smirio kada počnem da je pevam. Sećam se jedne večeri, bio je nemiran, stavila sam ga u kengur nosiljku i pošla s njim u šetnju. Nešto je kenjkao i počela sam da pevam tu pesmicu, i do kraja nisam mogla da prestanem da plačem, morala sam da nazovem mamu da joj kažem da je puno volim. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sve u svemu, i dan danas Luki pevam ovu pesmicu pred spavanje (iako je pesmica ustvari za devojčice). KLIK NA YOUTUBE
|
|
|
|