Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pripremanje hrane i urednost kuhinje 4.7.2018 8:35:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Super. Imam i fleka za skidanje A i rernu koja pod hitno treba da se oriba
|
|
RE: Pripremanje hrane i urednost kuhinje 4.7.2018 10:06:00
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam sve sredila kada smo se vratili sa odmora, jedno po jedno, ali sam zato orgijala po kuhinji 4 sata, te supa, te musaka, te salata, nabavka, 100 puta tamo ovamo. Moram da rasklanjam sve jer ako nesto bude viska, to je kataklizma.
|
|
RE: Pripremanje hrane i urednost kuhinje 1.8.2018 9:53:30
|
|
|
|
mama ivane
|
I meni je neizvodljivo da postignem sve od jednom spremanje hrane deca se vrzmaju po kuhinji i da perem sudove nema sanse
|
|
|
|
RE: Pripremanje hrane i urednost kuhinje 1.8.2018 10:19:00
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Super. Imam i fleka za skidanje A i rernu koja pod hitno treba da se oriba Ja to jednom pokusala da oribam. Skinula staklo, razdvojila i kada trebala da se sastavi nastaje haos... 2 dana sam ja plakala od besa a i svi oko mene. Umalo nervi slom nisam dozivela. Tada mi mm reko: Zeno i onako ne kuvas bog zna sta, neka je pa kada pocrni uzecemo novu. Tako i bese. Niti je ribam, niti imam nameru.
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciČokoladni mafiniRingerajin kuvar: lesica RR
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?