Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pripremanje hrane i urednost kuhinje 4.7.2018 8:35:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Super. Imam i fleka za skidanje A i rernu koja pod hitno treba da se oriba
|
|
RE: Pripremanje hrane i urednost kuhinje 4.7.2018 10:06:00
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam sve sredila kada smo se vratili sa odmora, jedno po jedno, ali sam zato orgijala po kuhinji 4 sata, te supa, te musaka, te salata, nabavka, 100 puta tamo ovamo. Moram da rasklanjam sve jer ako nesto bude viska, to je kataklizma.
|
|
RE: Pripremanje hrane i urednost kuhinje 1.8.2018 9:53:30
|
|
|
|
mama ivane
|
I meni je neizvodljivo da postignem sve od jednom spremanje hrane deca se vrzmaju po kuhinji i da perem sudove nema sanse
|
|
|
|
RE: Pripremanje hrane i urednost kuhinje 1.8.2018 10:19:00
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Super. Imam i fleka za skidanje A i rernu koja pod hitno treba da se oriba Ja to jednom pokusala da oribam. Skinula staklo, razdvojila i kada trebala da se sastavi nastaje haos... 2 dana sam ja plakala od besa a i svi oko mene. Umalo nervi slom nisam dozivela. Tada mi mm reko: Zeno i onako ne kuvas bog zna sta, neka je pa kada pocrni uzecemo novu. Tako i bese. Niti je ribam, niti imam nameru.
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.