Anoniman -> Pripremanje hrane i urednost kuhinje (27.3.2010 21:37:22)
|
Pre neko vece, bili mi kod zajednickih prijatelja, mladi bracni par. I krece prica o tome kako nasa prijateljica dok priprema kolace ljusku od jajeta ostavi na radnoj povrsini, sudove samo ubacuje u sudoperu itd. Sve vreme nam se zali njen muz, koji dok priprema stagod, paralelno zaprlja kasicicu, pod mlaz, pa u masinu i tako sve vreme. MM i ja se pogledamo i pocnemo da se smejemo, jer i on meni, od kada zivimo zajedno, prica o tome kako je jednostavnije rasciscavati paralelno sa pripremom, nego naknadno. On kaze da je tako navikao dok je ziveo sam i nije imao masinu. Ja kazem da je to zato sto se meni na jednoj ringli krcka supa, koju treba procediti zakuvati, na drugoj grasak, na trecoj krompir, a na cetvrtoj pohujem meso i da je fizicki neizvodljivo istovremeno odlagati u masinu. A on, recimo, svako od tih jela potpuno pripremi, pa onda sprema naredno. Uostalom, ja volim da kada jedem, sednem, popijemo kafu, bacim pogled na tv, pa onda sve po redu... Ja obozavam kuhinju i spremanje hrane, kao i mm... Vrhunac je bio pre neko vece sedimo nas cetvoro sa drugaricom i ona pocinje istu pricu kako je njen m. kritikovao kako je neprakticna u kuhinji, kako on kad sprema..bla, bla, bla.... Zanima me da li vi paralelno perete sudove (odlazete u masinu)? Da li su muskarci stvarno prakticniji od nas? Ili je moja drugarica u pravu kada kaze da oni ipak provode manje vremena tamo, pa im se jos uvek nije smucila? ...Ili sam ja dezorganizovana? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|