RE: Rođendanske torte (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

madre -> RE: Rođendanske torte (20.7.2012 23:45:46)

ana, ja sam za bogijev rodjus narucila kinder tortu, svi smo se odusevili[sm=smiley1.gif] ali je pitanje po kom receptu su pravili... i vervatno svi prave razlicito... takodje, mislim da je dobos torta dobar izbor[sm=smiley1.gif] a i reforma je njam, njam[sm=smiley17.gif]

Ana RR -> RE: Rođendanske torte (20.7.2012 23:46:21)

Pa da, već sam rekla da pravim jednu plazma tortu za decu (a dece će biti jedva 5 komada [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) tako da ova velika ide nama matorima [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ana RR -> RE: Rođendanske torte (20.7.2012 23:47:28)

Jao, moram sve te torte da nađem na netu, ne znam vam ja to ni sa čim je ni kako izgleda [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Anck Su Nmaun -> RE: Rođendanske torte (3.8.2012 12:04:58)

Zna li neko finu radnjicu u NS gde prodaju samo fondan figurice???

Ja sam za Hanin prvi rodjendan vec smislila tortu i narucila, ali ce moja mama jos jednu praviti, pa bismo od gore samo figure, a i zanima me za ubuduce, jer ja Bas celu fondan bas i ne volim, al bar figurice da ima zbog decice!

red3lilu -> RE: Rođendanske torte (3.8.2012 12:17:59)

OVU fantastičnu tortu sam pravila za Nidžin 2. i 3. rođendan.... neopisivo je ukusna...

Figaro88 -> RE: Rođendanske torte (3.8.2012 16:47:19)

Nama se priblizio rodjendan,ja cu da napravim plazmu zato sto je mm i Andrea vole i najlaksa mi je za oblikovanje,a moja mama ce da napravi dobos....Narucila sam figurice,samo jos da kupim fondan i nadam se da cu uspeti da je napravim kako sam zamislila[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:10:41)

Gde da odnesem sliku da mi se napravi ona jestiva za tortu? Ko to pravi?

*Alexx* -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:12:31)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Aaaa, spremaš se za 22. [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:13:28)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Zna li neko finu radnjicu u NS gde prodaju samo fondan figurice???

Ja sam za Hanin prvi rodjendan vec smislila tortu i narucila, ali ce moja mama jos jednu praviti, pa bismo od gore samo figure, a i zanima me za ubuduce, jer ja Bas celu fondan bas i ne volim, al bar figurice da ima zbog decice!

Da, imaš u gagarinovoj jednu, tu gde je ugao gagarinove i omladinskog pokreta, ima dugačka zgrada sa lokalima u prizemlju, tu se prodaju svakakva čuda za torte.

Spremam se Alexx, a ti?[sm=smiley36.gif] Samo što mi slavimo 18.[sm=smiley1.gif]

Jeca* -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:13:38)

pitaj tašu, ja sam joj pre 2god čini mi se slala link i bila je zadovoljna kako su joj uradili....ako se dobro sećam

minavb -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:13:57)

IZVORNA PORUKA: red3lilu

OVU fantastičnu tortu sam pravila za Nidžin 2. i 3. rođendan.... neopisivo je ukusna...

Znači (kad moram ovako da kažem) bukvalno mi ispala vilica kad sam videla ovu tortu.

Anoniman -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:14:56)

Hoću Jeco hvala puno. I meni se dopada da kinder pinguin, ali mislim da ću opet mišovu kasato, ili moju prešs, razmisliću u šta ću da se upuštam[sm=smiley1.gif]

MicinaMama -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:16:16)

minavb mogu misliti kako je dobra torta!

MicinaMama -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:17:21)

red izvini draga meni mozak trokirao ovu si tortu ti pravila sto je mina komentarisala...

Jeca* -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:17:51)

nedjo, otkucaj jestive slike za torte u google, da ne postavljam ovde link da reklamiram [sm=smiley1.gif]

*Alexx* -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:19:26)

Ja se ne upuštam u takve kuhancije, ja ću da poručim Munja Mekvin tortu i nek ide život. Mi ćemo samo obeležiti u uskom krugu ljudi [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:22:26)

oni u podzemnom stampaju svasta na sve pa mozda prave i te jestive slike [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:23:25)

KLIK, ali link ne radi više.  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Jeca* -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:27:46)

http://www.jestiveslike.com/

nesto mi ne da da napravim link [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:32:29)

Uf bre, to mi je jako skupo, hiljadu dindži + 300 poštarina[sm=smiley13.gif] Taš ok izgleda a gde si pravila, ili si kupila gotovu? Pošto N hoće evokse a oni odavno nisu hit. Olga, proveriću u podzemnom, hvala[sm=smiley1.gif]

Jeca* -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:36:11)

ups, sori,nisam videla cenu [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:37:05)

Tu sa jurićem? Uzela sliku sa neta, poslala mail-om tim nekima što ne radi link u postu na koji sam dala klik, i oni mi poslali poštom. Bilo je doooosta skuplje nego kada kupuješ nalepnicu, tipa, tada su nalepnice bile 90din, a ja sam ovo platila 800din, ali me tada to nije zanimalo. 

minna -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:43:57)

I mi se spremamo, slavimo 18. ako ne bude kise i sta cu ja sa tortom ako mi padne kisa pa odlozimo rodjendan jooooj kako me to sve nervira... Moram da vidim za koliko mogu da je naprave a ja da se pouzdam u vremensku prognozu toliko dana unapred. A mislim da ce biti Nodi, on nam je i dalje omiljeni lik, samo sto moramo da vidimo da li figurice ili sama torta da bude u obliku Nodija

Olga75 -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 13:53:17)

Nedjo, mozda kad budes u centru da pitas u Seherzadi ili onoj poslasticarnici u Pasicevoj [sm=zmeden.gif]
ako nemaju mozda znaju ko to pravi

red3lilu -> RE: Rođendanske torte (9.8.2012 14:03:09)

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: red3lilu

Znači (kad moram ovako da kažem) bukvalno mi ispala vilica kad sam videla ovu tortu.

A da si je probala, vrhunac zadovoljstva!! [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>