Anoniman -> RE: Rođendanske torte (26.5.2012 22:32:25)
|
KOra je mlevena plazma natopljena sokom. Srednji sloj je voće kuvano u vodi i dodata dva pudinga od vanile, skuvana, pa istreseno preko kore. Treći sloj su još dva pudinga od vanile kuvana na vodi i na kraju dodato njeno mleko, dodala sam samo malo da vidim kako se vlada, kad budem za nju pravila staviću više (onako prah mericama ubacim direkt u vruć puding). Sad sam stavila jednu kutiju crvenog miksa i pola kutije višanja (zamrznuto frikomovo) a za rođendan ću trešnje i višnje ili kajsije ili jabuke i kruške, videćemo... I da, pošto naš drug Bane ne jede plazmu za rođendan ću koru od mlevenog Zlatnog peka. Ostalo je još da odlučim da li da mažem šlag od biljne pavlake odozgo ili da ostavm ovako, Ali to ću da odlučim kad vidim topere od fondana kako su ispali pa ću prema njima da uklopim... Ok je ukus, moj svekar i moj najbolji drug čak kažu da je odlična (doduše moj drugar voli sve što ja napravim pa i nije merodavan). Mm još nije probao, on je moj najstroži kritičar (ne računajući moju mamu koja je van konkurencije) pa kad on odobri ili ospori javljam konačni sud. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|