hvala baš mi je drago da vam se dopada! to je Olja torta, minjin recept, kore prelivene čokoladom i puuuno krema... pojela se super brzo, pa sam pravila i kapri za sutra- tj za rodbinu. doduše posle sam skontala da je lakše šlagom ukrasiti kremeške torte.
Evo i Matejevih rodjendanskih tortica, Star Wars smo sami pravili a ove ptice smo narucili jos i pre nego smo pokusali sami da pravimo. Pokajala sam se sto smo platili nekome jer sam mogla i sama to da odradim...
Imam jedno pitanje za mame, postavila sam ga pre neki dan, ali sam bila na ignore [sm=smiley2.gif] Zna li neko neki recept za kokos - cokoladnu tortu? ja sam nailazila na neke dobre, ali u sve ide alkohol, ili rum ili liker od kokosa, a ja bih i deca da je jedu [sm=smiley1.gif]
Ove vase torte su stvarno fantasticne i znam da ih deca vise vole. Ja sam ipak pristalica onih klasicnih torti sa manje boje kao recimo ovde http://kuhinjarecepti.com/tag/recepti-za-torte/
Da da sama pravim. Ovi brojevi I slova su kalupi nisu moje ruke a figurice I ruzice I masna su djelo mojih ruku. Nije da se.hvalim ali likovna I vajarska umjetnost su mi jaca strana. Imam mnogo radova u kuci koji su moja djela, samo steta sto nemam vremea da.se bavim time. Uzivam da slikam I da vajam to me nekako opusta. Zato se I radujem svakoj novoj tortici koju cu praviti :)
Hvala mamikka ova prva djecija je sa mm fondantom i njega sam sama farbala. Ovaj druga je kupljeni fondant a ovo sto sjaji je sedefasti srebrni prah pa sam samo malo premazala preko trake i posula po ruzicama.
ako neko moze da mi kaze koliko ste nalazili kg ovih decijih torti sa crtanim junacima. jer ja sto nadje kosta 2300-2500kg.mnogo mi je jer bez tri kg ne mogu nista to je min koji moram da narucim.
jer ne znam da pravim torte znala bi za kucnu verziju ali za ovo ne[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]bas bi bilo lepo da mogu ja malom da napravim ali ima ko zna.e sad ako nema jeftinija varijanta tih junaka moracu neku klasicniju da narucim.
tooliko su?!u boru je rodjendanska torta,mera i po,oko 40 parcica,3000 din.i lepo ti ukrasi.ako odozgo ide fondan,onda je oko 1000 din skuplja.u manjem mestu sve jeftinije,izgleda.