|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
15.10.2011 22:38:19   
bulka
Puno divnih tortica!!!
GRGA bravo, bas je lepa torta!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 751
15.10.2011 22:40:28   
GRGA
Da user posted image user posted image trebala je drugacija da ima ruke..ali te ruke nisu stigle da se osuse,,pa sam sve razmuljala i ponovo..ali se rdaovalaaaaaaa...decija posla.....

.......................Ljudim ponekada grese kada dodju d a naruce tortu za deciji prvi rodjendan i onda kaze,,,necu da mi torta ima loptice,,,ili da budse sarena jedan medved je sasvim ok........user posted image user posted image LJUDI TO JE DECIJA TORTA,,ONA I TREBA DA BUDE SARENA SA PUNO DETALJA....deca sve razgrabe a mi odrasli jedemo tortu!!

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 752
15.10.2011 22:41:19   
GRGA
user posted image HVALA ma samo da je sareno!!!user posted image

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 753
15.10.2011 22:41:54   
soni
torte su vam predivne .....user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 754
15.10.2011 22:50:23   
World
ma grga je majstor! svaka cast! user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 755
15.10.2011 22:53:26   
GRGA
user posted image user posted image Bravooooooooooooo!!!!World ajde odmaraj pa da pravimo jednu tortu!!

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 756
15.10.2011 22:55:20   
World
ma nisam odavno... a sad cu kad budem na bolovanju praviti torte... user posted image
samo moram izmisliti prilike user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 757
15.10.2011 22:56:28   
GRGA
I da ti ponovo napisem recept za fondan nema da omane!!

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 758
15.10.2011 23:04:14   
World
pravila sam tvoj fondan i super je uspjelo sve! samo imam problem kad stavim boju, nekako se brzo susi i mora odjednom da se napravi.... ali sve u svemu, dobro su mi ispale... zahvaljujuci dobrom ucitelju.... user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 759
15.10.2011 23:05:53   
GRGA
e savet za boju ako je u prahu razvodni je .nemoj mgo suvu...ako satvljas suvu boju fondan mora biti malo meksi..pooslacu ti pp pa cu ti objasniti!!

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 760
22.10.2011 18:02:02   
Vika
Ovo je moja prva fondan torta. Jutros sam se do 2 sata bavila njome, ali sam rešila da sama napravim rođendansku, pošto mi se izbor u Po ne dopada. Zadovoljna i umorna :-)

user posted image

< Poruku je uredio Vika -- 22.10.2011 18:03:14 >

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 761
22.10.2011 18:05:45   
Anoniman
user posted image Prelepa tortica

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 762
22.10.2011 18:07:16   
cani
Zvonicice ne znam sta mi je lepse,torta il minjoncici user posted image
I ova sa Vini Puom sa prethodne je prelepa, ne znam sad ko je stavio al je super...

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 763
22.10.2011 18:08:21   
Vika
Hvala, biće i bolje. Aaaa... tek sad vidoh kaktusčić pord guma! Odoh da ga pojedem da neko ne vidi... Kreten...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 764
22.10.2011 18:24:31   
Lu
IZVORNA PORUKA: gagana83

Evo nasih rodjendanskih torti user posted image
Ova je za igraonicu
user posted image  

WOW ovo je savršenouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 765
29.10.2011 8:28:34   
bebać
Ja svake godine naručujem veliku tortu KINDER za Sergejev birthday. sa različitim slikicama(oni išaraju)...ove godine neću kinder(već mi je dosadila) dvoumim se izmedju Kenedi i snikers torte, i obzirom da će biti samo za dječicu iz vrtića(neću slavit + doma) odlučila sam se za malu.

E sad tete,koja je ukusnija kenedi ili snikers i dali će biti dovoljna ona klasična okrugla torta za njih 24oro???

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 766
29.10.2011 8:53:04   
mihi
user posted image
Evo naše Pepa prase brod, ukus Šarlot, višnja i čokolada, imala je skoro 5kg i celu su pojeli što mi je izizetno drago.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 767
29.10.2011 8:56:43   
bebać
Divne su vam torte, sve su mi lijepe i baš ste kreativneuser posted image

Ja nisam kreativac tako da se ne upuštam u to, naručujemuser posted image

Ja mislim ko je u školi znao crtati i pjevati ili imao neki sličan talenat da zna praviti i torteuser posted image user posted image

a ja sam znala matematiku i imala 5 iz nje,a 4 iz likovnoguser posted image user posted image

Nego, Kenedi ili Snikers, ajte žene???

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 768
29.10.2011 8:58:21   
mihi
Bebać Snikers  je s kikirikijem a Kenedi?

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 769
29.10.2011 8:59:21   
Lu
Bebać ja nemam pojma kakvog su okusa te torte, znam samo da u snikers ide kikiriki, jeluser posted image
Znam da djeca vole čokoladu i vaniliju i što više kremauser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 770
29.10.2011 9:02:53   
bebać
Kenedi je orasi i groždjice i lješnjaci(nešto dvoje od toga), a snikers je kikiriki. Ja sam probala obe, i obe su mi na svoj način lijepe,pa sad ne znam...kenedi ima 2-3 kore tanke i izmedju 2 fila, a snikers je jedna kora i ti filovi-kremovi.

Mislim da ću ovu snikers, skuplja je i valjda bolja. A sada dali će ta klasična okrugla bit dovoljna za njih 24??? Da, kupili smo onu jestivu sliku 'tomica i prijatelji' da mu je uklope u tortu/nalijepe

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 771
29.10.2011 9:12:08   
mihi
Meni je opet za klince najbolja Kinder, ne znamuser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 772
29.10.2011 9:13:29   
Lu
Bolja je ta druga za djecu, bar bi ja nju izabralauser posted image
Ma dovoljna ti je ta, jaštauser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 773
29.10.2011 9:19:13   
bebać
Neću više veliku, prošle godine su podmirena djeca, ostalo u vrtiću još četvrt torte onako+ ja donijela kući za 15ak gostiju. Ove godine neću stavljat kući, možda samo kupim neki kolač i pozovem na kafu u čast Seginog rodjendanauser posted image

Ja to već počela pripremati, a onih kapica i maski ima prelijepih, uvijek me ti proizvodjači iznenade kreativnošćuuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 774
31.10.2011 10:16:48   
Anoniman
user posted image
Evo je Ninjago torta za Akijev rodjendan

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Posni pužići
Ringerajin kuvar: Maraj
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here