vrabica -> RE: 48 sati svadba (17.10.2009 20:39:52)
|
Prvo, po meni je nekulturno da nama postave neko pitanje pa onda oni između sebe pričaju o njihovim privatnim stvarima, ili te pitaju nešto pa ti taman kad kreneš da odgovoriš a oni te prekinu u pola rečenice i kažu dobro ne moraš sad da odgovoriš na to pitanje!? Pitam se zašto je i bilo postavljeno onda. Drugo, mog dečka je taj čovek (mislim da je on producent ili nešto slično) nazvao maloumnim, na to je on jedva izdržao da mu ne kaže svašta (ja sam se baš bojala da će pući, jer ima kratak fitilj). Kad smo izašli njegov komentar je bio da ako će doći kod nas da nas vređaju i provociraju onda bolje neka ni ne dolaze. Iskreno, ja sam očekivala da će nam bar za tih 10-15 min posvetiti pažnju. Jeste da smo se mi možda i najduže zadržali unutra, ali su više oni između sebe pričali. Posle nas je ušao par koji je pre sišao dole nego što su se popeli na stepenice i odjurili su kao opareni, tako da nismo ni saznali šta se sa njima desilo. Posle sam pričala sa jednom devojkom koja je isto bila tamo i ona mi je rekla da je njima bilo super i da ih nisu provocirali, čak su se i zezali sa njima.
|
|
|
|