Mishica 77 -> RE: Beba odbija cvrstu hranu (16.11.2010 17:17:41)
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Ovo moje dete neće da jede i neće. Ima dana kad molim da doručkuje, molim da ruča. Neće i neće. Zašto nije kao i druga deca? Stvarno nemam više snage. Evo danas je takav dan. I nalupala sam je po dupetu i posle smo obe plakale, a ja još uvek plačem što sam to uradila. Jednostavno mi je pao mrak. Ne znam sad gde ću sa sobom. Ja sam najgora majka na svetu!!!!! Ona mi se sad smeje, a ja bih iz kože da iskočim. IZVORNA PORUKA: Alexx RR Mishice, pa nije smak sveta! Nisam pristalica toga da se deca sile da jedu - tek onda neće hteti da jedu! Daj joj da mulja sama po tanjiru, nek se igra malo. Pa u toj igri probaj da joj uvališ po koju kašičicu. IZVORNA PORUKA: gagi Joj draga,pa djeci naide taj period.Znam da nisi htjela da je istuces ali jednostavno nekada ti se smraci pred ocima.Da li si se zapitala da li je nesto muci?Vidim ima osam mjesecei ,da nisu zubi.Moja djeca su imala tu fazu kako da kazem nejedenja i nemoj uopste oko toga da se nerviras,vjeruj mi.Vec sam matora mama IZVORNA PORUKA: liliana Mišice, NISI NAJGORA MAJKA i nemoj da lupaš gluposti!!!!!!!!!!!!!! Imali smo mi takve periode oko 8-9 meseci kad nije htela (pa i u 10) ništa na kašičicu da jede-samo mleko, pa mleko, a i to... samo po malo. Molila sam, plakala- nije ništa vredelo... Dolazilo mi je od muke da udaram glavom o zid... E, onda mi je prijateljica pedijatar rekla da je pustim-kad bud e gladna- ješće. Ja nisam to poslušala, nego sam pokušavala i pokušavala... Onda sam shvatila da su oni kao i mi: nisu uvek gladni, ne mogu uvek da jedu i jednostavno- teba ih pustiti da odluče šta će i koliko. Znam da je teško--ja i sad po nekad mučim muku sa tim, ali-tako je... IZVORNA PORUKA: liliana Mišice, NISI NAJGORA MAJKA i nemoj da lupaš gluposti!!!!!!!!!!!!!! Imali smo mi takve periode oko 8-9 meseci kad nije htela (pa i u 10) ništa na kašičicu da jede-samo mleko, pa mleko, a i to... samo po malo. Molila sam, plakala- nije ništa vredelo... Dolazilo mi je od muke da udaram glavom o zid... E, onda mi je prijateljica pedijatar rekla da je pustim-kad bud e gladna- ješće. Ja nisam to poslušala, nego sam pokušavala i pokušavala... Onda sam shvatila da su oni kao i mi: nisu uvek gladni, ne mogu uvek da jedu i jednostavno- teba ih pustiti da odluče šta će i koliko. Znam da je teško--ja i sad po nekad mučim muku sa tim, ali-tako je... IZVORNA PORUKA: gagi Meni je starija kcerka bila ista kao tvoja ali ista .Evo je i dan danas vilena a hrana BORBA.
|
|
|
|