pipi_coco -> RE: Kada prvi put na duži put sa detetom? (15.6.2016 9:31:31)
|
Mi planiramo ovih dan na put od 2,5 sata.....beba ima 2,5 mjeseca. Voli on vožnju odnosno spava i ne buni se uopšte, ali do sada smo se vozili najduže sat vremena i nije bilo tako vruće [sm=smiley13.gif] Kako vi koristite klimu kada se u autu vozi mala beba i da li je koristite uopšte[sm=zmeden.gif] Ja planiram da rashladimo auto prije nego krenemo, pa da pravimo pauzu nakon sat ili sat i 15 minuta ( na pola puta) pa da ponovo rashladimo auto bar malo i nastavimo put....ne znam je li i to pametno ili je ukljuciti umjereno , malo da rashladjuje?? Najviše me brine što se beba mnogo znoji u AS....pocela sam mu stavljati pelenu pod glavu u AS, ali eto jucer mu se opet čelo orosilo od znoja i kosica i leđa mokri, a vozili smo se samo 30 minuta i nije bilo tako pakleno vruce kako zna biti....eh sad tu je problem kada ga izvadim iz AS a on oznojen...bojim se da ce se prehladiti ako ga brzinski ne presvucem u suho. Ima li neko kakav pametan svjet? Citala sam malo temu unazad, vecinom su svi pravili pauze nakon 2 sata vožnje. A kako se vaša djeca ponašaju kada ih izvadite iz AS, ovaj moj se proteže po tri minute...tacno da pomislim da mu je užasno neudobno u AS i da je sav stješnjen u njoj, duša mala.
|
|
|
|