srna001 -> RE: GAK Višegradska - Odeljenje VRT (visoko rizične trudnoće) (5.6.2011 10:23:37)
|
Ja sam se pre neki dan vratila sa stacionarnog lečenja iz Višegradske i nerado se vraćam za 4 nedelje ponovo.Pre šest godina sam ležala na Humanoj koja je bila na trećem spratu(sada je u prizemlju) i uslovi su bili fenomenalni, sestre i doktori isto.Sada sam bila u VRT-u i bilo je jezivo.Jesu oni renovirali to odeljenje(mislim na zidove i podove) ali sve ostalo je katastrofa.Kreveti rasklimatani,nemaju dovoljno posteljine(ako idete tamo ponesite svoju jastučnicu), ormarići prljavi, imaju buba ruse u velikim količinama(koje se na sreću danju ne šetaju po sobama, samo po trpezariji, pa noću izmile), sestre su onako, po koja i hoće nešto da kaže ali su zato doktori kao u prolazu.Nemaju kontakt sa pacijentom i svi različito govore.Hrana je posebna priča, živa jeza pogotovo za žene koje su na dijeti a jede se u trpezariji po kojoj šetaju bube.Iznenadilo me je kupatilo koje je solidno, 5 tuševa, 5 wc-a i solidno čisto, čistije od trpezarije.Sobe su četvorokrevetne i dvokrevetne i ukoliko mislite da je bolje dopasti u one sa dva kreveta varate se.Dvokrevetne gledaju na truli zid susedne zgrade koji je na svega metar udaljen i ko je sklon depresiji bolje da se ne okreće na tu stranu.Četvorokrevetne nose rizik raznolikosti cimerki ali barem gledaš u zelenilo i slušaš ptičice i auto put.[sm=smiley36.gif] U svakom slučaju eto ja se vraćam nazad za par nedelja pa sko se nešto promeni izvestiću vas. Inače da li neko zna šta je sada na trećem spratu na mestu nekadašnje humane.Užasno me zanima
|
|
|
|