Daca88 -> RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo (12.4.2010 15:11:19)
|
Ja sam bila danas kod ginekologa. Prvo sam isla da podignem rezultate urinokulture u higijenski,i jupi[sm=bravo.gif]konacno,cetvrta po redu urinokultura je konacno sterilna.Nemam bakterija[sm=bravo.gif]Otisao enterokokus i nadam se da se vise nece vracati da nas uznemirava. I tako,satima sam cekala ginekologa,utrnula mi je i guza od sedenja,i pojela sam nekoliko sendvica iz pekare jer dok sam cekala nisam imala nista pametnije da radim[sm=smiley1.gif].Povela sam i moju mamu...buducu baku,koja je cvetala od srece kada je doktor okrenuo monitor prema njoj i pokazivao joj bebu[sm=bravo.gif]. 26 nedelja,26 cm od temena do zadnjice,i 942 grama[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. A onda sam se frapirala.Prosli i predprosli uz je bebina glavica bila gore a nogice dole.Danas isti polozaj glava gore,nogice dole,karlicni polozaj bebice.Doktor je zakljucio da se malisa namestio kako njemu odgovara i nema nameru da se pomeri eto vec dva meseca je uvek u istom polozaju.On se pomera u mestu,znaci iz mesta me sutira,iz mesta udara,lupka,ali tvrdoglavko mali nema nameru da promeni polozaj.Aktivan je on i sve to,al on je sebi zauzeo pozu i gotovo. Za mesec dana imam kontrolu,ako se ni tada ne namesti glavicom na dole razmatracemo mogucnost carskog reza,jer kaze doktor ako za dva meseca nije menjao prednjaceci polozaj,i ako ga ne promeni ni do sledece kontrole,onda ga verovatno uopste nece promeniti jer ce imati sve manje prostora u materici za okretanje. Onda mi je poceo rukama gnjeciti i stiskati stomak da bi podstakao bebu da se okrene.Mislila sam da ce mi oci iskociti kad je poceo da mi rukama stiska stomak u predelu bebine glavice.Beba se jako uznemirila i poceo je da me nogira u grlic.Onda je prestao sa forsiranjem,a ja sam narednih sat vremena imala osecaj da ce mi stomak eksplodirati[sm=smiley13.gif]. Eto nadam se da ce da se namesti u pravi polozaj,meni je vazno da je on dobro,a carski rez jeste da nebih volela,al kazu sto se mora nije tesko,sve za mog Alena[sm=smiley27.gif] Slicicu sa uz nisam dobila[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|