Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 2.4.2010 10:34:49
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica hahah....pa kolike su te vaginalete.... Ja sam se i inache sva stisla...zezam se sa dechkom da tju zarasti do porodjaja...poshto mi je zabranjen sex (ukljuchujutji i oral), tako da stvarno neznam kako tju da uguram vaginaletu ma uopste nisu onog oblika, nego kao velika kuglica, al velika....ne kao progesteron mala, kao oni bomboni cokoladni sa lesnikom unutra..ak znas na sta mislim, sta ima za kupiti u starku i nisu masne, pa ne mozes ugurati lepo izvi na detaljisanju, al meni je bilo tako...recimo ovu progesteronsku, jer i ja imam terapiju i mirovanje, bez problema...
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 2.4.2010 10:39:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajme meni...moratju da zaduzim mm da je ugura nekako
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 5.4.2010 23:23:34
|
|
|
|
magnetic
|
I mi smo bili pre par dana na pregledu,samo nikako da vam se javim.Rezultati mokrace i krvi su u redu,za malo smanjen hemoglobin(117) mi nije prepisala neki lek,jer je malo odstupanje.Materica je ok i devojcica mi je stalno aktivna.Eto sve u svemu zdravo smo
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 14:35:56
|
|
|
|
pahulja76
|
idem sutra na konzilijum za fetalne anomalije a danas me sve zivo boli, probada me ispod grudi, donji deo ledja sa svih strana
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 14:43:50
|
|
|
|
Snelle
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 14:49:24
|
|
|
|
lanajelena
|
sutra...ctg
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:28:12
|
|
|
|
Anna79
|
IZVORNA PORUKA: pahulja76 idem sutra na konzilijum za fetalne anomalije a danas me sve zivo boli, probada me ispod grudi, donji deo ledja sa svih strana Pahulja, draga, evo sad sam procitala sve tvoje postove, drzim ti fige sutra na konzilijumu, sigurna sam da ce sve da bude u redu . Ja sam danas dosla iz Visegradske, uradili su mi kordocentezu, sad cu u temi kordocenteza da napisem sve kako je bilo
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:32:20
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: pahulja76 idem sutra na konzilijum za fetalne anomalije a danas me sve zivo boli, probada me ispod grudi, donji deo ledja sa svih strana Držimo palčeve
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:35:56
|
|
|
|
NONA79
|
sjutra kontrola na uz i kontrola antitijela i konačan dogovor oko cr!!! pahuljiću maleniću samo pozitivno razmišljaj i biće sve ok!
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:37:47
|
|
|
|
Lilly*
|
Još malo Nona
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:38:53
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: pahulja76 idem sutra na konzilijum za fetalne anomalije a danas me sve zivo boli, probada me ispod grudi, donji deo ledja sa svih strana Mislim na tebe i javi nam se sutra.
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:43:58
|
|
|
|
ljubičica
|
Ja san danas bila na CTG-u, nema kontrakcija, beba je kao i obično nemirna A, u petak idem u DZ na pregled pa ćemo videti da li sam se otvorila i koliko, i što mi je važno, da li mi je grlić i dalje mekan. Moja mala žabica me celo veče stiska dole, spustio se pa me sve žiga ispod stomaka, ne stalno, s` vremena na vreme, zavisi kako sednem... pošto ne mogu više ni da ležim Sad se baš razmišljam, meni i nije tako loše u odnosu na neke trudnice, valjda svako različito doživljava i bol i sve ostalo... Kod mene je tako jer sam se ja psihički spremila na sve pa sad ove dve nedelje, koliko mi je ostalo do porođaja, gledam nekako nonšalantno Pa i kad me pitaju kad će ja kažem da mogu i večeras
< Poruku je uredio ljubičica -- 7.4.2010 21:46:43 >
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:44:55
|
|
|
|
NONA79
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Još malo Nona joj moja lilly sad pričam sa mm malo me uhvatila neka strepnja i jedva čekam da vidim bebu ,a ime još nismo smislili za našu devojčicu pozdrav idem na "spremanje"
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:47:53
|
|
|
|
Lilly*
|
Smislićete, tako smo i mi, tj. ja sam odlučila kada sam krenula u porođajnu salu jer je mm bio neodlučan
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:48:26
|
|
|
|
ljubičica
|
Nona Mi, draga, imamo još malo po tickeru, ali ti ćeš ipak pre mene ...
< Poruku je uredio ljubičica -- 7.4.2010 21:49:37 >
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:49:40
|
|
|
|
Lilly*
|
Drži se Ljubičice još malo
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:51:06
|
|
|
|
ljubičica
|
Da da! Jao, Lilika ja jedva čekam da ga vidim Baš juče pričam sa mužem kako ćemo kad dođemo kući cele noći da bdimo nad njim i da ga gledamo
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:51:17
|
|
|
|
cipiripi
|
sutra ... kod hematologa...drz'te mi fige
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:51:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:56:12
|
|
|
|
ljubičica
|
Gde si ti što viriš iz tog prozorčića ?
< Poruku je uredio ljubičica -- 7.4.2010 21:57:54 >
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 21:57:09
|
|
|
|
Ana RR
|
hihihi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 22:00:04
|
|
|
|
ljubičica
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 22:05:25
|
|
|
|
Buba76
|
Jao Boze moj dragi. Nisam bila sa vama 3-4 meseca,a sada vidim da su skoro sve moje drugarice iz crtica ovde. Cestitaaaaaaaaaaam svimaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jako mi je drago. Ovo je prva tema koju sam pogledala veceras i vidim sve vas trudne . puno srece svimaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 22:06:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćao Bubiceeeeee Kako si, kako bebac? Jao baš je lepo videti te Nisu sve trudne draga.. jbg.. biću i ja jednog dana..
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.4.2010 22:07:13
|
|
|
|
Lilly*
|
Bubo ženo Neki dan lisatala stare postove na nekoj temi, i naiđoh na tebe i pomislih kako te nema, kad' eto tebe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?