dakana -> RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo (31.3.2010 22:31:16)
|
IZVORNA PORUKA: pahulja76 bila sam na uz, beba je jako nemirna [sm=smiley1.gif] , kad je dr videla cistu trudila se da je locira al bezuspesno jer se mala vrtela non-stop, jedan bubreg je potpuno zdrav al drugi koji je trazila naspram njega nije mogla da vidi [sm=smiley13.gif] , kaze-da je policistican videla bi cistu prema kicmi al cista se nalazi na prednjem zidu bebinog stomaka, i jos uvek ne moze da utvrdi da li je mozda bubreg ili su creva... rekla je (posto je ona ranije radila u nf-u i zna i lekare sa inst. za majku i dete) da ce me verovatno poslati kod geneticara jer tako obicno rade i da ce mi mozda preporuciti kordocentezu al da jos nista konkretno nece moci da mi ni oni kazu dok beba jos ne poraste... beba lepo inace napreduje, ucetvrtak je imala 203g a danas 260g, naprednija je sada za 6 dana i rekla je da je dobro da se beba lepo razvija, svi ostali organi se pravilno formiraju, kicmeni stub je odlican, mozak takodje i cim je zivahna i raste da je to dobar znak... sve zavisi sta mi sutra kazu na konzilijumu da joj javim sutra pa ako treba da ce mi raditi uz na 5 dana i slikati bebu kako bi se pratio napredak i dalji razvoj i da ce otprilike za jos 2 nedelje tacno moci da se locira na kom je organu cista. Pahuljice draga, bice tvoja pahulja Ok, samo je resila da malo sekira mamicu. Mislicu na tebe sutra i obavezno javi sta kazu doe. Ljubim puno!
|
|
|
|