Trcosava -> RE: Vađenje umnjaka (18.6.2015 7:01:54)
|
Jovice nadam se da ti nije oteklo mnogo i da nije upala. Donja sva sam vadila hirurški, kod privatnika nekog (mislim 'nekog', proveren je). Meni se levi donji upalio, pila i ab ali nije do kraja upala prošla. Vilica mi se ukočila, mogla sam da otvorim koliko da slamčica prođe. Izbio je malo, ali ne dovoljno. Dali mi ansteziju, ali nije mogla lepo da uhvati pa sam osećala. Srećom on je lepo izašao. Završeno bilo za 15 min (mada su i za tih 15 min mi gurali alkohol pod nos da dođem sebi - strah od zubara). E drugi je posebna priča. On nije ni izrastao, nije bio pod upalom, pa anestezija delovala. Nije ni krenuo da izbija,a li je valjda ispod bio kvaran tako da sam posle mesec dana vađenja prvog, vadila i drugi donji. Čupanje je trajalo oko sat i po, usta su mi bila toliko da sam mislila da ću moći dve onemuške stvari od jednom da pušim [sm=jezicek.gif] Oporavak je bio isto teži, otekla bila, pila ab i taaaako. Prošlo i to. Gornja oba su mi izbila, leto 2013 sam vadila jedan, trebalo i drugi, ali nisam imala herca. Sad se kajem. Ovde je vađenje umnjaka 60€
|
|
|
|