Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 25.6.2010 19:28:50
|
|
|
|
Suncicabg
|
Evo da javim ovde...danas sam pokupila sve upute za hsg. Danas moja borba pocinje
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 25.6.2010 19:33:35
|
|
|
|
cipiripi
|
Bravo draga, samo napred
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 25.6.2010 19:34:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Evo da javim ovde...danas sam pokupila sve upute za hsg. Danas moja borba pocinje
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 25.6.2010 19:36:04
|
|
|
|
Suncicabg
|
Iskreno i lakse mi je sto cu da otkrijem sta je i kako je, da ga izlecim i onda Ljubim vas obe
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 25.6.2010 22:21:45
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Evo da javim ovde...danas sam pokupila sve upute za hsg. Danas moja borba pocinje ...drzim fige
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 9.7.2010 20:29:28
|
|
|
|
Suncicabg
|
Stigli moji prvi rezultati. Papa i vag. sekret, ne mogu da rastumacim sta pise, ali dr je rekla da je odlicno
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 9.7.2010 20:30:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Stigli moji prvi rezultati. Papa i vag. sekret, ne mogu da rastumacim sta pise, ali dr je rekla da je odlicno
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 9.7.2010 21:18:15
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Stigli moji prvi rezultati. Papa i vag. sekret, ne mogu da rastumacim sta pise, ali dr je rekla da je odlicno ...samo naprijed!
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 9.7.2010 21:19:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala vam devojke
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 9.7.2010 21:30:19
|
|
|
|
lidija 011
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 10:42:18
|
|
|
|
Cvetana
|
Sunce, odlicno ! Gde radis HSG ?
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:27:11
|
|
|
|
Suncicabg
|
Za sada je plan u N. Frontu...tamo daju anesteziju
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:32:43
|
|
|
|
bebironcic
|
Navijamo Sunci za dobar rezultat! I ja sam tamo radila,ali bez anestezije.....imam fobiju od anestezije pa sam zato crkla od bolova!Ali niko mi nije kriv,sama sam tako htela
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:35:38
|
|
|
|
Suncicabg
|
Joj bebo i ja se dvumim, ali kazu da bas boli...a i tu sam isla u savetovaliste, pa i zbog toga. Kako je kod vas? Sta je sledece?
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:37:10
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Za sada je plan u N. Frontu...tamo daju anesteziju Bravo mila ,samo napred,mada sam ja radila bez anestezije i nista nisam osetila
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:38:43
|
|
|
|
Cvetana
|
Ja imam frku i bez anestezije i sa anestezijom, mada kazu dr da je bolji snimak kada si pod anestezijom, pate oni namestaju kako im odgovara, a ne da trpis bolove i da se grcis,pa posle ne valja snimak.
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:44:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
Super ako je tako Cvetanice
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:46:28
|
|
|
|
bebironcic
|
Jeste tako,Cvetana,mene drzale sestre... Kleo hrabrice moja mene bas,bas bolelo Sunci.....pa, u utorak ginekolog,posle urolog i valjda adekvatna terapija za ubrzanje plivaca
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:47:58
|
|
|
|
sunce ***
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Evo da javim ovde...danas sam pokupila sve upute za hsg. Danas moja borba pocinje samo napred zelim ti svu srecu!!!!!
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:55:44
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic pa, u utorak ginekolog,posle urolog i valjda adekvatna terapija za ubrzanje plivaca Samo napred! Sunce
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:57:25
|
|
|
|
Cvetana
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Jeste tako,Cvetana,mene drzale sestre... Kleo hrabrice moja mene bas,bas bolelo Sunci.....pa, u utorak ginekolog,posle urolog i valjda adekvatna terapija za ubrzanje plivaca Kuukkuuuuuuuuu crna Bebi Kaze dr da boli ako ima priraslica, jer ih skida, ako nema ne boli samo tecnost prodje kroz tebe, e sad ne bi ja bas gledala u pasulj da l ima ili nema Moja sestra je radila isto bez anestrezije i onesvestila se par puta tokom intervencije. Snimak joj je grozan, ne vidi se nista, oni MISLE da je bilo priraslica, sad ce da joj rade laparoskopiju. Sta reci...
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:58:56
|
|
|
|
Suncicabg
|
Laparaskopija mora da se radi sa totalnom
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 13:59:56
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic u utorak ginekolog,posle urolog i valjda adekvatna terapija za ubrzanje plivaca Ne treba da ti govorim da sam uz tebe,znas ti to i sama
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 14:01:42
|
|
|
|
Cvetana
|
Je l ima ovde neka tema za pljuvanje po nasim zdravstvenim ustanovama ? Jako sam besna i ogorcena na njih
|
|
|
|
RE: Savetovaliste za sterilitet 10.7.2010 14:04:29
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Cvetana Je l ima ovde neka tema za pljuvanje po nasim zdravstvenim ustanovama ? Jako sam besna i ogorcena na njih Sto draga?
|
Anketa
Друга трудноћа.пеперутка16Након прве трудноће и царског реза, колико дуго радити на другој трудноћи?6 месеци је довољан период. (
0%)
Отприлике 9 месеци касније. (
25%)
Најмање годину дана. (
50%)
Више од годину дана. (
25%)
Ukupan broj glasova: 4Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!