Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:40:29
|
|
|
|
Dudu25
|
i ja sam isto tako radila neki kako testic i sve vrijeme i sve napisala i izaslo mi je jarac da sam a jos mm jarac pa mozete da zamislite
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:42:38
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ja sebe smatram kozom i ne mogu da budem vodolija nikako Nedjo, carica si!!!!!! ne mogu da nadjem onog smajlija sto se klanja, evo sedim sama i glasno se smejem eve... od lilly i ja
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:42:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj bio ove godine... 7 decembra ... a sledece neznam kad ce
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:43:32
|
|
|
|
minavb
|
Ko god da je u dulemi, ode lepo kod nekoga ko se bavi astrologijom i da mu zadatak da mu uradi natalnu kartu. bas zbog te vecite dileme, troje potpuno razlicitih ljudi mi je radilo natalne karte i rezultat je isti, za tri minuta sam uletela u vodoliju. Inace , mama i tata hteli da mi daju ime Jovana zbog datuma rodjenja, ali je starija sestra presudila. Danima je plakala dok mi nisu dali ime koje ona htela.
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:44:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ja i ako sam jarac mogu reci da je to najgori znak ,tezak sam sebi težak i sebi i nekad i drugima (bivši je jarac)
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:45:20
|
|
|
|
viking
|
da, da, ja i kraljica majka istog datuma :) IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: viking čini mi se da smo u opasnoj manjini ovde IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: buhla 24.07.1976. ijaoooooooooo!!! pa i ti si lafica!!! aaahaaa draga i ti? ma neka smo u manjini - ali kad dreknemo - svi nas čuju
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:46:40
|
|
|
|
minavb
|
A lavice? Ceo zivot me jedna terorise! Ljudi, imati lava za mamu je samo za one sa debelim zivcima. Svaki delic necijeg zivota bi da isplanira i prekontrolise!
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:48:42
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb A lavice? Ceo zivot me jedna terorise! Ljudi, imati lava za mamu je samo za one sa debelim zivcima. Svaki delic necijeg zivota bi da isplanira i prekontrolise! kahm, kašljuc vidiš minče... ja imam suprotu situaciju, mama je vodolija - e to da vidiš šta je kontrola, planiranje...
< Poruku je uredio Trcosava -- 23.12.2009 11:49:25 >
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:49:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ja sebe smatram kozom i ne mogu da budem vodolija nikako Nedjo, carica si!!!!!! ne mogu da nadjem onog smajlija sto se klanja, evo sedim sama i glasno se smejem Da, i nisam samo koza, u podznaku sam krava, bljak
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:52:15
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: minavb A lavice? Ceo zivot me jedna terorise! Ljudi, imati lava za mamu je samo za one sa debelim zivcima. Svaki delic necijeg zivota bi da isplanira i prekontrolise! kahm, kašljuc vidiš minče... ja imam suprotu situaciju, mama je vodolija - e to da vidiš šta je kontrola, planiranje... Ma nije moguce, vodolije nisu control freek-ovi. Ili mozda jesu? Hm, ja vec sad planiram kako cu detetu da organizujem zivot.
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:52:44
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: minavb A lavice? Ceo zivot me jedna terorise! Ljudi, imati lava za mamu je samo za one sa debelim zivcima. Svaki delic necijeg zivota bi da isplanira i prekontrolise! hihihihihi mislim da se pronalazim u ovoj recenici i mm ponekad nervira to moje planiranje i sto volim da imam sve pod kontrolom
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:54:06
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: minavb A lavice? Ceo zivot me jedna terorise! Ljudi, imati lava za mamu je samo za one sa debelim zivcima. Svaki delic necijeg zivota bi da isplanira i prekontrolise! kahm, kašljuc vidiš minče... ja imam suprotu situaciju, mama je vodolija - e to da vidiš šta je kontrola, planiranje... Ma nije moguce, vodolije nisu control freek-ovi. Ili mozda jesu? Hm, ja vec sad planiram kako cu detetu da organizujem zivot. Koliko se secam dete ce ti biti blizanac. Srecno
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:57:53
|
|
|
|
minavb
|
Vise srece ce tatici trebati, vodolija i blizanac u kuci, za ovna je to stvarno previse.
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:00:37
|
|
|
|
buhla
|
jaoj, a ja cu budem sa dva ovna u kuci... mada pre ce oni imati problem jedan sa drugim, negro ja sa obojcom zajedno (al se tesim)
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:02:17
|
|
|
|
minavb
|
Lavica i ovna lako ucutka. Lavice su zakon, divim im se leba mi.
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:04:21
|
|
|
|
*Alexx*
|
Imamo temu o horoskopu, a ovo nije ta!!
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:07:56
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Imamo temu o horoskopu, a ovo nije ta!!
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:09:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Alexx RR Imamo temu o horoskopu, a ovo nije ta!!
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:13:01
|
|
|
|
buhla
|
aaa pokusala da sve kopiram u horoskop i pritisnem na kraju pogresno dugme grrrrr
|
|
RE: Kad imate rođendan? 4.2.2010 18:08:51
|
|
|
|
tanya
|
01.08
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 4.2.2010 18:37:56
|
|
|
|
gina
|
13.08.1972. Eto vam još jedne
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 12.2.2010 9:44:49
|
|
|
|
lesica
|
22.10
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 12.2.2010 9:49:14
|
|
|
|
bebironcic
|
13.03.1978.
|
|
RE: Kad imate rođendan? 12.2.2010 12:32:59
|
|
|
|
Mishica 77
|
11.11.
|
|
RE: Kad imate rođendan? 12.2.2010 18:09:09
|
|
|
|
dakana
|
08.09.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?