Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:40:29
|
|
|
|
Dudu25
|
i ja sam isto tako radila neki kako testic i sve vrijeme i sve napisala i izaslo mi je jarac da sam a jos mm jarac pa mozete da zamislite
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:42:38
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ja sebe smatram kozom i ne mogu da budem vodolija nikako Nedjo, carica si!!!!!! ne mogu da nadjem onog smajlija sto se klanja, evo sedim sama i glasno se smejem eve... od lilly i ja
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:42:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj bio ove godine... 7 decembra ... a sledece neznam kad ce
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:43:32
|
|
|
|
minavb
|
Ko god da je u dulemi, ode lepo kod nekoga ko se bavi astrologijom i da mu zadatak da mu uradi natalnu kartu. bas zbog te vecite dileme, troje potpuno razlicitih ljudi mi je radilo natalne karte i rezultat je isti, za tri minuta sam uletela u vodoliju. Inace , mama i tata hteli da mi daju ime Jovana zbog datuma rodjenja, ali je starija sestra presudila. Danima je plakala dok mi nisu dali ime koje ona htela.
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:44:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ja i ako sam jarac mogu reci da je to najgori znak ,tezak sam sebi težak i sebi i nekad i drugima (bivši je jarac)
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:45:20
|
|
|
|
viking
|
da, da, ja i kraljica majka istog datuma :) IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: viking čini mi se da smo u opasnoj manjini ovde IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: buhla 24.07.1976. ijaoooooooooo!!! pa i ti si lafica!!! aaahaaa draga i ti? ma neka smo u manjini - ali kad dreknemo - svi nas čuju
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:46:40
|
|
|
|
minavb
|
A lavice? Ceo zivot me jedna terorise! Ljudi, imati lava za mamu je samo za one sa debelim zivcima. Svaki delic necijeg zivota bi da isplanira i prekontrolise!
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:48:42
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb A lavice? Ceo zivot me jedna terorise! Ljudi, imati lava za mamu je samo za one sa debelim zivcima. Svaki delic necijeg zivota bi da isplanira i prekontrolise! kahm, kašljuc vidiš minče... ja imam suprotu situaciju, mama je vodolija - e to da vidiš šta je kontrola, planiranje...
< Poruku je uredio Trcosava -- 23.12.2009 11:49:25 >
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:49:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ja sebe smatram kozom i ne mogu da budem vodolija nikako Nedjo, carica si!!!!!! ne mogu da nadjem onog smajlija sto se klanja, evo sedim sama i glasno se smejem Da, i nisam samo koza, u podznaku sam krava, bljak
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:52:15
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: minavb A lavice? Ceo zivot me jedna terorise! Ljudi, imati lava za mamu je samo za one sa debelim zivcima. Svaki delic necijeg zivota bi da isplanira i prekontrolise! kahm, kašljuc vidiš minče... ja imam suprotu situaciju, mama je vodolija - e to da vidiš šta je kontrola, planiranje... Ma nije moguce, vodolije nisu control freek-ovi. Ili mozda jesu? Hm, ja vec sad planiram kako cu detetu da organizujem zivot.
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:52:44
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: minavb A lavice? Ceo zivot me jedna terorise! Ljudi, imati lava za mamu je samo za one sa debelim zivcima. Svaki delic necijeg zivota bi da isplanira i prekontrolise! hihihihihi mislim da se pronalazim u ovoj recenici i mm ponekad nervira to moje planiranje i sto volim da imam sve pod kontrolom
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:54:06
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: minavb A lavice? Ceo zivot me jedna terorise! Ljudi, imati lava za mamu je samo za one sa debelim zivcima. Svaki delic necijeg zivota bi da isplanira i prekontrolise! kahm, kašljuc vidiš minče... ja imam suprotu situaciju, mama je vodolija - e to da vidiš šta je kontrola, planiranje... Ma nije moguce, vodolije nisu control freek-ovi. Ili mozda jesu? Hm, ja vec sad planiram kako cu detetu da organizujem zivot. Koliko se secam dete ce ti biti blizanac. Srecno
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 11:57:53
|
|
|
|
minavb
|
Vise srece ce tatici trebati, vodolija i blizanac u kuci, za ovna je to stvarno previse.
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:00:37
|
|
|
|
buhla
|
jaoj, a ja cu budem sa dva ovna u kuci... mada pre ce oni imati problem jedan sa drugim, negro ja sa obojcom zajedno (al se tesim)
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:02:17
|
|
|
|
minavb
|
Lavica i ovna lako ucutka. Lavice su zakon, divim im se leba mi.
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:04:21
|
|
|
|
*Alexx*
|
Imamo temu o horoskopu, a ovo nije ta!!
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:07:56
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Imamo temu o horoskopu, a ovo nije ta!!
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:09:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Alexx RR Imamo temu o horoskopu, a ovo nije ta!!
|
|
RE: Kad imate rođendan? 23.12.2009 12:13:01
|
|
|
|
buhla
|
aaa pokusala da sve kopiram u horoskop i pritisnem na kraju pogresno dugme grrrrr
|
|
RE: Kad imate rođendan? 4.2.2010 18:08:51
|
|
|
|
tanya
|
01.08
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 4.2.2010 18:37:56
|
|
|
|
gina
|
13.08.1972. Eto vam još jedne
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 12.2.2010 9:44:49
|
|
|
|
lesica
|
22.10
|
|
|
|
RE: Kad imate rođendan? 12.2.2010 9:49:14
|
|
|
|
bebironcic
|
13.03.1978.
|
|
RE: Kad imate rođendan? 12.2.2010 12:32:59
|
|
|
|
Mishica 77
|
11.11.
|
|
RE: Kad imate rođendan? 12.2.2010 18:09:09
|
|
|
|
dakana
|
08.09.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?