lesli -> RE: Cuclice i flašice (17.1.2019 23:27:47)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Les, ove mogu od rođenja jel tako? Jel ovo staklo? I gde si uzela? I koliko mi treba, jedna ili dve? Ako i zatreba pumpicam pozajmiću, ali nadam se da neče, ove mogu na bilo koju pumpicu ili? Sanjice, ove vaše su za posle 3 meseca, a šta ste koristili od rođenja? Ja na dude skroz zaboravila, jer Sava ni jedan jedini put nije hteo da je stavi u usta. On da se pitao ne bi vadio sisu iz usta [sm=smiley36.gif] Auuu, ja sam sve zaboravila ... IZVORNA PORUKA: lesli Nase su ovakve: Avent natural i iako dobija izmlazano mleko ne odbija ni da sisa... Dunja, mi smo ove stvari uzeli u Aksi. Ova flasica sa linka mislim da je plasticna. Staklena mala je oko 1200, velika je nesto skuplja. Cini mi se oko 1600-1700. Mi smo uzeli dve male staklene, a posle kupili jos dve velike. I uz pumpu dodje jedna mala, ali plasticna i ja kupih veliku plasticnu, ali plasticne koristim samo za pumpu. Mogu i staklene da se srafe, ali je lakse drzati plasticnu (staklena je teza + mleko, zna da zaboli ruka) Mala dolazi sa cuclom 0m+, a velika sa cuclom 1m+. A onda imas 3m+, pa neku 3m+ ali za cvrstu hranu i na kraju 6m+ (isto u dve varijante). Ona meni jos uvek pije na 1m+. Mada bih mozda mogla da kada joj dajem formulu dajem na ovu 3m+, ali moje mleko mislim da joj je ok 1m+. Cini mi se da je ono redje od formule. Sto se kompatibilnosti sa pumpama tice, mislim da su kompatibilne samo sa avent comfort pumpama. Elektricna je letos bila na akciji u aksi oko 100€. Meni ona izvuce maltene do poslednje kapi mleko i do sada je samu sebe (i vise nego) otplatila. Na amazonu je dvostruka bila 150$. Ne mogu da prezalim sto to ne nabavih u inostranstvu pa da mi je neko donese... Sto se dudi tice ni ona ih bas ne prihvata. U pocetku je izbacivala sve redom. Sada najbolje prihvata te MAM, ali i njih samo kada joj se spava. Inace me prostreli pogledom “sta si mi utrapila to g.vno u usta?” i sklopi neku zgadjeni facu i krene da gura jezikom napolje
|
|
|
|