|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cuclice i flašice
19.1.2012 19:57:14   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dunja, fantastični su! Mi koristimo i flašice i dude i činijice za kašice.

Hvala Jance i Anči na odgovoru:) A kakve su cene, jesu li skuplji od Aventa?

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.1.2012 19:58:19 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 326
19.1.2012 20:37:51   
Ana RR
Uh, nemam pojma, mislim da su tu negde. Vidi OVDE cene.

Stvarno su odlični, ja ih toliko hvalim da će neko pomisliti da sam plaćena za to user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 327
19.1.2012 20:47:52   
dunja RR
user posted image
Hvala Anči

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 328
19.1.2012 23:09:31   
jance
mozda su za nijansu skuplji od Aventa koliko sam ja gledala...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 329
29.1.2012 1:48:09   
Mariya
Mi smo prekjuče počeli da pijemo vodu iz flašice  pa imam 2, možda glupa pitanja, ali stvarno ne znam - da li mogu da joj vodu podgrevam  više puta (u mikrotalasnoj, jer vidim da kad je mlaka hoće da pije a kad je hladna samo je pljuje) ili moram svaki put da joj prokuvavam i hladim novu vodu?
I da li treba svaki dan da iskuvavam flašice, s obzirom da iz njih pije samo vodu?

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 330
29.1.2012 8:17:14   
cockic
mariya sto se tice vode mi smo malom od pocetka davali rosu koju
sam isto kuvala,ali zato sa 4 meseca je pio tu iz flaze bez kuvanja

duze od dva dana ta flasa ne bi trebalo da bude otvorena user posted image

mada on nesto i nije hteo vodu,ali ja sam mu nudila pio je po 20-30ml.
bas u tom uzrastu je on imao kao tvoja bebana.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 331
29.1.2012 15:35:00   
jance
HIPP Bio je strasno gust, moram da mu dajem preko varijabilne inace se strasno nervira i mrljavi, pa jede i po sat vremena.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 332
31.1.2012 9:42:19   
jance
jel neko zna da mi kaze, dali Chiccove wide neck cucle pasu na Tomee Tipee okvire? rece mi to drugarica koja mi je davala ove flasice (tako mi se barem cini) a jednoj drugoj prijateljici bi mogla da pozajmim flasicu i onaj okvir ali cucli nemam dovoljno.a kod nas ima Aksa i u aksi ima Chiccovih wide neck pa bi joj rekla da kupi.....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 333
7.2.2012 14:22:21   
Guardian
Nama je Avent odlicna, ali ona medena koja je maltene kao staklena, a cucla silikonska i nasoj bebi bas odgovaraju. Prilicno se mucila sa Chicco cuclom, vukla je kao luda, preznojavala se i nervirala, jos smo mali za veci otvor i drugu njihovu cuclu.

Nukovu first choice imamo i plasticnu i staklenu i beba se davi prosto koliko to mleka curi, curi i sa strane, ne razumem...ako je first choice zasto je tako?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 334
7.2.2012 14:28:29   
Anoniman
Da nije slučajno L cucla?

(odgovor članu Guardian)
  Direktna veza do poruke: 335
7.2.2012 14:49:01   
Lilla
Izmijenjala sam sve moguce vrste flasica jer sam mislila da je do njih. Bebac je bas tezak po pitanju papanja. Nekad moram da ga nosam po sobi da bi pojeo 100 ml user posted image Doduse, nekad bez problema pojede 160 ml, pa tako na kraju kad sve saberem pojede caa onoliko koliko bi i trebao. Najvise koristimo Avent, ali smo skoro probali i Nuk ali ovu uzu varijantu cucle
user posted image
i cini mi se da mu se svidja, samo sto je meni malo cudna, beban je skoro skroz strpa u usta user posted image Onaj donji dio je bas uzak. Jel neko probao iste? Kakva su vasa iskustva sa njima?

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
7.2.2012 14:51:51   
minavb
Ja sam koristila i nisu mi se svidele. Slepe se, napravi se vakum i ne id emleko, pa kad je pusti onda krene naglo. Avent je mnogo mnogo bolji. 

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 337
7.2.2012 14:59:57   
Anoniman
Mi koristimo i dalje te uzane NUK, i prezadovoljna sam. Na nju je Žaba pila i moje i ad mleko pa sam sigurna da je ok i za ređe i za gušće mleko. Nismo imali problema sa lepljenjem i vakuumom. Skoro je jedna forumašica imala problem isto joj se pravio vakuum ali se ispostavilo da ih okreće naopako. Rupa za otpust vazduha ide gore (prema bebinom nosu).

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 338
6.3.2012 16:07:26   
Lilla
Pitanje za mame u vezi Tomme Tippee flasica, danas sam sasvim slucajno primjetila da mjerica ne stimauser posted image E onda sam uzela sve flasice koje trenutno koristimo a to su Avent, Chicco, Tomme Tippee i Mam. Bas sam se zacudila rezultatu. Avent i Chicco su ok, znaci 2 dl vode iz plasticne mjerice odgovarala su mjerici na flasici, dok su Tommee T i Mam pokazivale da je u flasici manje vode nego sto jeste, u TT je bilo 180 ml a u Mam 190user posted image Da li neko ima iskustva sa ovim flasicama i da li ste provjerile mjerice?

Ne bi to bilo toliko bitno da je razlika mala, ali 20 ml ipak nije malo, znaci da je moje dijete iz te flasice pilo dohranu koja je vise razidjena nego je trebalo a time i manje hranjljiva. Bezze!

< Poruku je uredio Lilla -- 6.3.2012 16:11:52 >

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
6.3.2012 17:03:35   
jance
evo ja sam odma sklocila da proverim, imam i Avent i TT i Dr.B.. i kod mene je priblizno isto. ono sto je u TT malko iznad crte to je u Avent za nijansu ispod crte, ali bukvalno ono za debljinu crte, to je sve...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 340
7.3.2012 10:44:29   
Lilla
Pa to nije nista, kod mene je dosta veca razlika user posted image Hvala sto si probala user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 341
9.3.2012 12:17:50   
^iva^
zene imam jedno pitanje dali je neka koristila MAM flasice JA SAM DOBILA NJIHOVE CUCLE i po grdu u radnjama trazila ono sto se kaci za odecu i cuclu neznam kako se zove user posted image te mi jedna prodavacica rece da su njihove flasice odlicne i ako mogu njih da narucim pa reko da vidim imate li vi iskustva sa tim flasicama user posted image

iva

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 342
2.5.2012 18:38:57   
pandina
Drage, moze par pitanja, ne znam da li je bas adekvatna tema?
Upravo sam u finalnim pripremama za porodjaj i posto imam dosta slobodnog vremena procitala sam skoro sve o dojenju, pohranjivanju mleka, flasicama itd. Od toliko informacija sve mi se pomutilouser posted image

Resila sam da kupim Aventovu pumpicu, ali to tek kad se beba rodi. Zanima me sta mi je sigurno jos potrebno od varalica i flasica, sto bih mogla unapred da kupim. Koliko mi cega treba u startu? Uz pumpicu idu dve flasice ako sam dobro razumela. Da li su one dovoljne? Da li moram da kupim i staklenu i ako moram koju da kupim? Koliko i kojih varalica da uzmem?
Verovatno ste vec pisale o tome, ali nekako sam opet nesigurna.

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 343
2.5.2012 19:42:43   
slavica.
Pandina,ja nemam iskustva,ali ti mogu preneti ono sto sam ucila u skolici,a to je da su za pocetak dovoljne dve flasice od 120ml (ja sam kupila tri,neplanirano),jednu za cuvanje mleka,a jednu za vodu. U svakom slucaju,ako dojis,detetu ne treba da dajes da ista pije iz flasice,nego na kasicicu,jer ako pije iz flasice,brzo skonta da mu odatle ide lakse,pa posle nece da siki :) ali to ce ti iskusnije mame sigurno bolje reci da li je tacno. A sto se tice varalica,to je diskutabilno,jer ni nece svaka beba varalicu,i nece svaka istu... Koliko sam ovde citala,najcesce preporucuju Aventove,a ako se odlucis za njih,kada ih kupujes u kompletu su dve. Ja sam uzela te dve,od 0-3 meseca... Ali opet,to ti nista ne garantuje da ce beba hteti varalicu...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 344
2.5.2012 20:14:33   
pandina
Hvala, Slavice!

A ta kasicica, postoji neka specijalna?

< Poruku je uredio pandina -- 2.5.2012 20:15:50 >

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 345
2.5.2012 20:24:05   
LillyT
Pandina, imaš kašičice u (skoro) svakoj apoteci, samo tražiš za bebu. Iskuvavaju se tako da nije problem (ja sam moje kupila u DM-u). Što se varalica tiče, moja L je nije na početku htela, doduše nisam joj ni davala, tek kasnije kada je počela da sisa prst i šaku, ali dve su ti dovoljne za početak. Meni je L koristila razne, ali NUK joj je najviše odgovarao. Moj savet ti je da ne preteruješ sa kupovinom sada, posle ti se samo vuče to po stanu, a na kraju skontaš da ti pola stvari ni ne treba. Ide lepo vreme, brzo ćeš i ti da počneš da šetaš, pa šta ti zatreba, samo dokupiš (ili pošalješ nekoga) Pumpicu sam jednom probala i nikad više, nije mi bila potrebna. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 346
2.5.2012 20:24:22   
slavica.
Ja imam jednu silikonsku,donela mi je drugarica :) mada su nam u skolici rekli da moze i najobicnija kafena kasicica. Ali opet kazem,verujem da ce ti se javiti i neka iskusnija mama da ti kaze vise na ovu temu :)

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 347
2.5.2012 20:33:13   
minavb
Koristila sam avent i canpol kasicice, avent i nuk cucle i dude, uvek samo silikonske.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 348
2.5.2012 20:40:34   
bubulence
pandina, ja sam uzela aventovu rucnu pumpicu i dobila sam jednu flasicu uz nju. to ti je dovoljno za mleko. uzela sam jos jednu, NUK za vodu i to ti je sasvim dovoljno za prva 3-4 meseca.
e sada, sto se tice onog da se bebi ne daje voda na flasicu da ne bi odbila siku, mislim da je cist mit. Emi sam od prvog dana davala vodu iz flasice, kada sam imala ragade cedila sam se i davala joj moje lmeko iz flasice i uvek kada joj dam siku ona lepo rucka.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 349
2.5.2012 23:48:37   
Mariya
Pandina, ja sam pumpicu pozajmila od drugarice. Nijednom je nisam koristila, ako sam se izmlazala to sam radila ručno. Kupila sam 2 dude varalice, nema šanse da ih stavi u usta, samo ih ispljune. Kupila sam 2 flašice, malu plastičnu sam koristila nekoliko puta za vodu ili čaj (recimo 10ak puta), iz staklene nije ni srknula, koristila sam je jednom da ponesem prokuvanu vodu za kašicu. Nije htela da pije iz flašice pa sam joj davala na kašiku, a posle iz čaše sa piskom. Moje dete je izgleda neko čudnovato, eto ništa od ovoga mi nije trebalo. a kašikice imam razne, nuby, apple, ne mogu ni da se setim koje sve, a može i obična metalna kašikica.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here