dunja RR
|
Žene, ne znam da li adevkatna tema, ali staviću ovde. Juče ujutru, S je imao par velikih tačaka po nogama i jednu na obrazu i na čelu, jako slično ujedu komarca, što smo i mislili da jeste, jer smo veče pre mislili da smo videli u sobi komarca, ali ga nismo stigli. Otišao je u vrtić, a zatim oko 4, kada je stigao kući imao je po nogama još nekoliko tih tačaka, i po rukama 3-4. Nije imao temperaturu, malaksalost, curenje nosa, kašalj, ništa. Po stomaku nema ništa, samo tamo gde nema odeće mu izlaze te tačke. Problem, je što je nama juče došlo puno dece, jer smo slavili rođendanac kući, pomerili slavlja zbog moje VTO. Ja sam prethodno otišla do komšija, čije je dete preležalo boginje, a baka njegova je dete pedijatra. Elem žena ga pogleda, došla je još jedna komšinica koja ima 3-oje dece. Ona nije bila sigurna da li su boginje, baka je zaključila da nisu, jer ne liče na plihčiće. U međuvremenu su deca već stigla kod nas (to e sve dešava u pola sata), nisam stigla nikom ni da javim, a ne znam ni šta je. Elem, strah me najviše za bebicu, to je mlađi unuk od te bake, vrata do nas, bebac ima 3 meseca, i oni su ga doveli na kraju. Bilo je još dvoje mališana, 4,5 i 2,5 godine koji nisu preležali boginje. Ostali deca su starija i preležala su. Kada su svi otišli kući, mi ga kupamo, presvlačimo, na ruci izašlo još nekoliko tih tačaka, sve su velike, tvrde, kao ujed komarca, na obrvama velika jedna i jedna manja, i izašle su dve nove na drugoj nozi, i po jedna sa donje strane svakog obraza, na stomaku nije bilo ništa. Nisam gal gledala jutros još, jer spavam u drugoj sobi i sad ležim sa utrogestanom. Šta bi moglo biti? Najviše se plašim za bebca komšiju i za moju VTO, 6. dan od transfera. Ja neću biti kući danas do 12, idem prvo da vadim krv, pa da primim progesteron, videću poske da odemo kod dr., ili da ga mm odvede.
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.6.2018 8:49:23 >