|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Osip
18.3.2012 22:11:21   
Anhelito
Da da znam mi uvek u kuci imamo pantenol krem, meni to krema za sve user posted image Probacu sa tim user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 376
29.3.2012 17:34:06   
Sesilija 83
Help...
pre dva dana nam je izasla na jednom obazu kao par sitnoh crvenih bubuljicica i tako stoji
A od danas popodne i na drugom obrazu ali manje dal nije mozda od vrucine jer kod nas je preeetooploo nemogu da rashladim jer su mi svi prozori na strani gde sunce greje po celi dan
Sta mislite da joj namazem??
A ako se ne povuce ujutru zovem dr?

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 377
29.3.2012 17:47:04   
vonavoj
sesilija,od toplote je..tako i mojoj izadje i dan danas..a kao maloj jos vise...mozes da mazes pantenol kremu (ako je nadjes,jer je nestasica galenikinih lekova)..tako je meni dr rekla da mazem!

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 378
29.3.2012 17:55:54   
Sesilija 83
imam pantenol mm kupio 2 tubice jer on to njemu maze za sve
Predpostavljala sam da je od toplote i vose neznam kako da rashladim a radijatori su mi svo na nuli samo uvece zagrejem malo kad je kupam
Al opet jbg
Probacu sa pantenolom
Hvala Vonuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 379
29.3.2012 18:09:50   
vonavoj
user posted image user posted image

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 380
29.3.2012 22:10:12   
Silvi TD
meni uvek prodje samo sa cinkovom krenom, drugo nista ne pomaze...e sad ima neka zelena u DM-u, ta je kvalitetna, a nije mnogo skupa, traje bas dugo. Necete pogresiti ako probate.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 381
29.3.2012 22:15:41   
boba 11
Ako mozes uzmi bepanten mast jako je dobra bolja od pantenola.Doduse meni je tetka donela iz nemacke ali pretpostavljam tj nadam se da nije losa ni ova za nase trzisteuser posted image

(odgovor članu Silvi TD)
Direktna veza do poruke: 382
   [Obrisana poruka]
16.4.2012 13:25:04   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 383
25.4.2012 15:16:37   
Daca88
user posted image
user posted image
Cure,na cega vam ovo lici?
Tackice nisu ovako blede(slikano izbliza,bljesnuo blic),nego jarko crvene.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 384
25.4.2012 15:29:33   
Daca88
Bio je u kontaktu sa devojcicom boginje sedmi dan i decakom rubeola prvi dan,ali dr to iskljucuje,i kaze virusni osip,kakav ne rece...
Mogu ga kupat,nesmem ga brisat,i ne treba mazati,da se vratim ako dobije crvene pecate.
Juce predvece dobio tek po koju tackicu,a do jutra osut ceo stomak,cela ledja,grudi,vrat,testisi,prepone.U kosi,iza usiju i na licu ima tek po koju,a na rukama,nogama i guzi nema uopste.Nisam menjala prasak,omeksivac,kupku,kremu,pelene,nije jeo nista sto vec nije,pije antibiotik koji je vec pio,jedino novo je multivita junior po savetu lekara,ali nije od toga.Nije ga svrbilo,ali se sad od pre sat vremena poceo cesati.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 385
25.4.2012 15:32:15   
*Alexx*
Da se nije osuo od vrućine? Upravo tako izgleda kad se Andrej ospe od vrućine. Mada, to ne svrbi... Kad ga kupaš, nemoj ga kupati u vrućoj vodi, već mlakoj, da ga ne iritira još više.
Nemam pojma šta bi drugo moglo da bude? Javiće se žene koje imaju više iskustva sa ovim.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 386
25.4.2012 21:58:52   
aster
Moje dete se jednom osulo i to pošto je odležao grip. To je bio pokazatelj da je infekcija virusna i da je prošla.

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 387
25.4.2012 22:18:05   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Daca88

pije antibiotik koji je vec pio,

Bez namere a plašim, ali ću ipak da napišem, alergija na antibiotike se često ne javlja pri prvom konzumiranju već pri drugom ili trećem. Ništa ne tvrdim, samo kažem.
A ako je virusni osip, čemu antibiotici?
Može biti trodnevna groznica (imaš temu), može biti Šarlah, mislim da i o tome ima tema).

(odgovor članu Daca88)
  Direktna veza do poruke: 388
17.5.2012 13:11:00   
Anoniman
Nam sa osule prepone, prvo je bila jedna crvena bubuljica, pa se prosirilo na tri cetiri, a sada su i neke sitne, ne znam cime da mazem dr.nam je dala hipermangam, i hidrokortison, ali se rasirilo... cime da mazem..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 389
17.5.2012 13:15:58   
branki*
ja uvek prvo probam pantenolom,ako nece predjem na sebamed protiv ojeda i osipa.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 390
17.5.2012 13:19:33   
Anoniman
branki hvala na odgovoru.
imam pantenol, mazem joj lice probacu posle da vidim sta ce se desiti, a ako ne kupicu sebamed....

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 391
17.5.2012 13:23:27   
branki*
UMuser posted image
bozi se bas pre 2 nedelje ojela guza,i to baaas.jednom ga nisam odmah presvukla,bili smo napolju,on se ukakio,a kaka mu bila malo kiselija.dok smo stigli kuci,ojeo se.pranje vodom vise puta na dan,lepo osusim i trpam sebamed,i opet je trebalo nedelju dana da skroz prodje.

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 392
17.5.2012 13:26:03   
minavb
Nama , posle kisele kake, pomaže jedno jedino mazanje cansen kremom. Namažem uveče pred spavanje, ujutru već nema ničega.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 393
17.5.2012 13:28:00   
branki*
mina,bas cu da kupim tu kremuuser posted image

branki

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 394
17.5.2012 13:32:17   
minavb
Ma to je ona obična protiv gljivica. VAnja ponekad ima kiselu kaku, što bi značilo da se neka gljivica malo namnožila, i to mu se dešava posle pavlake i palente. Jogurt pije svaki dan, ali očito probiotik iz jogurta radi pravu stvar, pa problema nema. Čim smaže malo više pavlake, kaka bude kisela i ako se odmah ne presvuče, pojede mu guzu načisto.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 395
17.5.2012 13:41:38   
branki*
e,a znas da sam kao i ja pocela da sumnjam da je do palente.

branki

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 396
17.5.2012 22:50:00   
Anoniman
e a da li pomaze bebi puder kod ojeda, i koji je najbolji...

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 397
17.5.2012 22:56:42   
Snelle
UM, ja ga ne bih koristila, on isuši kožu. Mi smo koristili Sebamed protiv ojeda kad smo se jedan jedini put ojeli, i ja sam prezadovoljna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 398
17.5.2012 22:59:40   
Anoniman
uzela sam danas i sebamed u apoteci, posto sam je opet vodila do dr., ona mi je prepisala neku kremu triderm da mazem tri dana, a ojela mi se bas kod prepona, strahm da joj ne ode u usnice, prvi put se ojela....

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 399
17.5.2012 23:01:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Nama , posle kisele kake, pomaže jedno jedino mazanje cansen kremom. Namažem uveče pred spavanje, ujutru već nema ničega.

Ja tako mažem Nistatin.

UM, moje iskustvo je da se puder zgrudva čim se beba upiški, i tada napravi još veći haos jer trenjem uništi kožu. No, to je moje iskustvo, možda drugi imaju drugačije.
Jednom mi je lekar rekao: na mokre ojede (koji cure) ide mokro - kreme, na suve ojede ide suvo - puder.
Ja se toga ne držim baš, provalila sam kod Marka šta je šta i šta treba namazati da prođe što pre.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Ime za dečaka
Sanja19

Koje je najlepše ime?

Pavle (19%)

Stefan (16%)

Matija (14%)

Filip (19%)

Petar (14%)

Dimitrije (18%)

Ukupan broj glasova: 586

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here