New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 jelenadunja jel se povukao tvojoj curici ojed? Taman sam mislila da se nece vratiti , opet se vratilo. Vrlo malo ima, ali ipak ima. Ne pomaze nama ona sebamed krema . IZVORNA PORUKA: Jele IZVORNA PORUKA: Sanjica26 jelenadunja jel se povukao tvojoj curici ojed? Taman sam mislila da se nece vratiti , opet se vratilo. Vrlo malo ima, ali ipak ima. Ne pomaze nama ona sebamed krema . Sanjice, probaj Niveinu protiv ojeda, bolja je http://www.nivea.rs/Proizvodi/Nega-beba/Krema-protiv-ojeda IZVORNA PORUKA: jelenadunja Jeste,mazala sam par dana i nema vise....puj puj ,ne znam sta da ti kazem za kremu,nama je super,mada sam ja par puta kad se ojede mazala pavlovicevu deblji sloj,nju inace i koristim IZVORNA PORUKA: Sanjica26 jelenadunja jel se povukao tvojoj curici ojed? Taman sam mislila da se nece vratiti , opet se vratilo. Vrlo malo ima, ali ipak ima. Ne pomaze nama ona sebamed krema . IZVORNA PORUKA: jelenadunja i ja sam cula za niveinu da je dobra IZVORNA PORUKA: BubaMira Sanjice, a jesi li probala da napraviš kupkicu sa hipermanganom, zbog ojeda? IZVORNA PORUKA: Brana A da probate Pavlovicevu mom Lakiju je ona jako pomagala pri ojedu. IZVORNA PORUKA: jelenadunja Ja sam i nju mazala,a i pravila sam kupku sa hipermanganom IZVORNA PORUKA: Brana A da probate Pavlovicevu mom Lakiju je ona jako pomagala pri ojedu. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 A, kako se to pravi? IZVORNA PORUKA: marija32 u lavor, casu, kadicu sipas vodu i samo par zrnaca hipermangana i time mu peres guzu. imam ja sjajnu kremu z aojed, prodje kao rukom odnesen, ali je nema na nasem trzistu IZVORNA PORUKA: New Mom Ima da se kupi rastvor hipermangana u apoteci, to je prah ljubičaste boje. U veću posudu staviš vode i samo mrvicu tog rastvora staviš u nju (najbolje sa vrškom štapića za uši), čisto da preboji vodu. On radi kao i povidon-jod i octenisept - suši (nama je u školici savetovan za negu epiziotomije). Sanjice, mene su žene ovde savetovale kod osipa da pri presvlačenju osušim KL guzu fenom, pa tek onda namažem pavlovićevu. Pomoglo je. IZVORNA PORUKA: BubaMira Sanjice, u kadicu staviš vodu kao za kupanje, i mrvu, ma mrvvvuuuuu, kao trećinu zrna pirinča hipermangan, tek da promeni boju. Dobro ga rastvori, da ne ostane ni trunka nerastvorena. Potopiš guzu u to, tj opereš guzu time. Ispreš dobro. Bez sapunice i ostalog. To je to. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 jele, sasvim slucajno sam jutros nasla u fioci niveinu kremu protiv ojeda. Dala nam je patronazna kad je prvi put bila. I danas sam joj namazala, pa cemo videti. A, koliko puta mogu da se mazu te kreme? IZVORNA PORUKA: Vika Uz navedeno, nikako Pavlovićevu, već na bazi cinka npr. Zinko spray ili Nivea. Imaš na temi naše muke i preporod! Te kreme mogu stalno da se mažu, i preventivno, mada ja kombinujem sa Sebamed ili SOS niveom, odn. sa masnijim Hipermangan kao što rekoše mrvu, da dobiješ bledo roze boju, jer izaziva opekotine IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Vika Uz navedeno, nikako Pavlovićevu, već na bazi cinka npr. Zinko spray ili Nivea. Imaš na temi naše muke i preporod! Potpisujem. Pavlovićeva ne, previše je masna i vlažna, treba ti nešto da isušuje. IZVORNA PORUKA: Jele IZVORNA PORUKA: Sanjica26 jele, sasvim slucajno sam jutros nasla u fioci niveinu kremu protiv ojeda. Dala nam je patronazna kad je prvi put bila. I danas sam joj namazala, pa cemo videti. A, koliko puta mogu da se mazu te kreme? Ja sam mazala kod svakog menjanja pelena, dok ne prođe. Trebalo bi prati guzu neutralnim sapunom, ja sam sebamedom i mazala onda tom niveom. IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Sanjica26 jele, sasvim slucajno sam jutros nasla u fioci niveinu kremu protiv ojeda. Dala nam je patronazna kad je prvi put bila. I danas sam joj namazala, pa cemo videti. A, koliko puta mogu da se mazu te kreme? Isto kao i sve druge. Kada je Marko imao ojed, koristili smo Penaten, mazala sam pri svakom povijanju. Da se lakše briše / spira, koristila bih je stalnu negu, jer mi je vrhunska. Ovako koristim Sebamed protiv ojeda i osipa za stalnu negu.