Sanja90 -> RE: Alergija na antibiotik (26.4.2013 10:38:22)
|
E Mod i ja sam navodno alergicna na penicilin,ali pazi koja fora. Dok sam bila mala kao dete dobijala sam inekcije,par puta sam od tih inekcija imala vrtoglavice i padala u nesvest,to hoce i kada ubace vazduh u spric a ne ispuste ga(ako me razumes),i tako ti daju inekciju sa sve vazduhom. Par puta su mi to uradili i odmah povezali da sam alergicna na penicilin i do porodjaja niko se nije usudio da mi ga da. Posle prvog a i drugog porodjaja kada te pitaju na koje si lekove alergicna ja sam govorila na penicilin i baktrim,s tim sto sam naglasila da za penicilin nije sigurno jer niko ne sme da se usudi da mi ga da. Doktor u porodilistu mi je dao neke lekove koji su na bazi penicilina i gle cuda nije mi bilo nista[sm=smiley36.gif] Posle drugog porodjaja to isto kazem i mom dr.u zbog eserihije koju sam zaradila u porodilistu,a lekove koji su mi preporucili svi su bili na bazi penicilina,objasnim ja njemu sta i kako i on mi prepise neke i sve ok,eserihija nestala ja ziva hvala Bogu[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|