Tiziana -> RE: Užina je obavezna (1.9.2021 14:21:26)
|
Boravak mozes ili svake ili svake druge nedelje, videces kad dobijes formular. Moje mladje dete mora svake nedelje, ne bih da je ostavljam samu sa bratom, niko nista uciti nece, a mi moramo da radimo,drugu opciju nemamo. Kod nas u skoli nr postoji opcija uzine. Samo rucak u boravku. IZVORNA PORUKA: dunja RR Kako uspete da sve to spakujete u ranac, mislim užina + ručak? :) Ja ću isto morati u kesice, jer kutija nema šanse da stane u ranac, nisam probala ali mi se tako čini. Dok ubacimo pernicu, knjige, sveske... Ja se još lomim da li da ga dajem u boravak, a iako bi krenuo, ja bih ga uzilama negde oko 15-15.30 kada idu prepodne, tada završavaju zadatke, jer se plašim da pored M kući ne bi imao mira za zadatke. Ja bih sa njim u tom slučaju prešla uveče malo, tako je učiteljica rekla, pola sata da odvojimo svako veče. A kada idu popodne, možda ga i ne bi vodila u boravak, ako uspem da napravim taav dogovor, kaže mi komšinica da može. U okviru boravka imaju užinu i ručak, ali je samo ručak obavezan. Do petka da odlučim ..mada uvek može da se odustane, a i kasniej da se prijavi za boravak, bar tako su rekli.
|
|
|
|