|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta radite....
1.8.2010 0:09:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: eni26

IZVORNA PORUKA: verolino

IZVORNA PORUKA: eni26

IZVORNA PORUKA: verolino

Buljim u ulozak i zamisljam da je ovo samo implantacijsko krvarenjeuser posted image
Psiho ostaje psihouser posted image

jesi ti procitala citat na crticama user posted image

Neuser posted image Stauser posted image Gdeuser posted image

Slabo krvarenje
Neke žene mogu 8-12 dana posle zatrudnjivanja malo krvariti. Iscedak je obično jedva vidljiv, jer je bledo ružičaste boje, a ne crvene kao inače. Ranu trudnoću često prate i grčevi.

Ahaaaaaaaaaaa...........Shio mu ga Djura.user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pre tvoj citat odgovara- nada je san budnih

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 426
7.8.2010 16:33:11   
dunja RR
popeglala malo majica, sada pijem kaficu, pa odoh da usisam kuću, istuširam se i brišem na trening....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 427
7.8.2010 17:23:48   
Anoniman
Spremam veceru..danas mi dolaze buduci kumovi da nas pitaju da im budemo kumovi..Zvanicnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 428
7.8.2010 17:30:05   
Ivanka 75
trazmisljam koji sam kreten od coveka koji se prejeo danas za ceo zivot i sad ne moze da diseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 429
7.8.2010 21:31:41   
Lu
Tumbaram sama po RR-u, nigdje žive dušeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 430
7.8.2010 21:45:17   
lesica
Smisljam teoriju zavere da nekom uvalim dete 28. avgusta a da se muzic i ja lepo pokupimo i odemo na adrenalin fest...moram cuti Gobline posle 10 godina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 431
7.8.2010 21:58:04   
Anck Su Nmaun
zavrsila peglanje pa sela malo da vidim sta ima novo...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 432
7.8.2010 22:00:31   
eni26
Gledam u monitor i tastaturu ,ne umem na slepo da kucam user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 433
7.8.2010 22:36:54   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: lesica

Smisljam teoriju zavere da nekom uvalim dete 28. avgusta a da se muzic i ja lepo pokupimo i odemo na adrenalin fest...moram cuti Gobline posle 10 godina user posted image user posted image user posted image

hahhahaha, ja sam bila na koncertu Goblina poslednji put u SKC-u pre 12 godina......eh ta vremena.....

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 434
7.8.2010 23:37:47   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: dunja RR

hahhahaha, ja sam bila na koncertu Goblina poslednji put u SKC-u pre 12 godina......eh ta vremena.....

jao i ja sam ih obozavala ...anja volim te :):):):)visila sam po koncertima godine na spensu svake godine ..."jedno vreme naravno"-dok nisam pustila kosu i ofarbala se u plavo ...-plavo je bilo presudno :):):):)user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 435
7.8.2010 23:42:06   
lesica
Hehehehehehe....Oticicu ja na taj koncert pa makar i Lenkicu vodila sa sobom... Da se dete vec sa tri meseca nauci sta valja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 436
8.8.2010 0:00:10   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

jao i ja sam ih obozavala ...anja volim te :):):):)visila sam po koncertima godine na spensu svake godine ..."jedno vreme naravno"-dok nisam pustila kosu i ofarbala se u plavo ...-plavo je bilo presudno :):):):)user posted image

Anja volim te mi je bila omiljena iako je to obrada iste pesme od KUD IDIJOTA

devojke koje ste vi godište?...
ja sam mislila da se to slušalo samo u moje vreme user posted image user posted image user posted image

čak i u moje je bilo retkostuser posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 8.8.2010 0:01:33 >

Direktna veza do poruke: 437
8.8.2010 0:00:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

Ova pesma je vrh,nigde Anje,ali je voli user posted image !A i ja volim tu pesmu,zove se makar kao i ja user posted image

Direktna veza do poruke: 438
8.8.2010 1:27:33   
anuksunamun
nisam ni ja dunja sto bi rekli ovde"spring chicken"user posted image user posted image user posted image imam 28 a na koncerte sam isla sa 15 16 17 sa 18 sam se dohvatila triocolor-a specijalno svetlo biserno plave boje user posted image user posted image user posted image i pocela je da mi smeta preglasna muzika tog tipa...a volela sam i ritam nereda i naravno love hunters....kada sam imala 5 godina omiljena mi je bila "dzeniska-kako sam je ja prekrstila"inace dzenis dzoplin :):)a moja starija sestra je 1970 ..dakle ona dete cveca ...a ja vise kao unuce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 439
8.8.2010 1:28:25   
anuksunamun
verka sto ne spavas zeno Bozja :)
user posted image

Direktna veza do poruke: 440
8.8.2010 7:32:18   
anci 81
Ima li neka zena da pije kafu uz RR? Ili jos spavate,dame? user posted image

Direktna veza do poruke: 441
9.8.2010 23:01:01   
dunja RR
Gledam "Čaj u Sahari", kuckam na RR i čekam ponoć da uključim mašinu po jeftinoj struji user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 442
21.8.2010 14:09:17   
Anoniman
Smaram se...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 443
21.8.2010 14:11:01   
Anoniman
Dobila sam cetvrtu zvezdicu...
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 444
21.8.2010 15:14:22   
dacca
Dosadjujem se i crkoh, pukoh, svisnuh od dosade!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 445
8.10.2010 22:45:01   
dunja RR
ofarbala sam se, onako nabrznu namazala izrastak i ok mi je - nisam imala vremena da odem do frizera, danas sam bula u haosuuser posted image

(odgovor članu spps)
Direktna veza do poruke: 446
8.10.2010 22:49:55   
indy_25
Upravo zavrsila sa stavljanjem fondanta na tortu i ukrasavanjem torte. Sutra mi dolaze gosti pa vec pripremam docek user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 447
8.10.2010 22:53:55   
New Mom
Pijem čaj, grgoćem kao kreten i odoh u krevet.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 448
8.10.2010 22:59:10   
Malecka074
Malo citkam forum, malo gledam seriju "Yes Dear"user posted image Standardno za mene u ovo doba.

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 449
8.10.2010 23:16:37   
Suncicabg
Cekam mm da dodje s puta user posted image

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here