prase -> RE: Provale i prepadi (13.3.2009 18:00:33)
|
Jao žene, nećete verovati šta sam ja sama sebi priredila. Meni ne moraju ni da provaljuju, ja ih pustim unutra. Zvonile mi neki dan neke dve ciganke na vrata, prodaju stolnjake i tako neke stvari. Ja imam običaj da kupim šta je već najjeftinije ili šta mi već može da treba, iz saosećanja sa ljudima koji idu od vrata do vrata i ko zna čega se naslušaju i nagledaju pri tome... Elem, kupim ja neku mušemu za kuhinjski sto i DEBIL IZVADIM SVEŽANJ NOVČANICA da im platim. Normalno, odmah su tražile čašu vode ne bi li ušle unutra. Ja DEBIL navikla da imam psa koji je dresiran da štiti mene i moju kuću, potpuno zaboravila da je pas osatao sa mamom. Pustim ih u hodnik, a one za mnom u kuhinju. Kažu, da im skuvam kafu. DETE SPAVA U SOBI SAMO. Ma užasno sam ljuta na sebe... Elem, krenem ja da kuvam kafu kao dobra domaćica, i u pola posla skapiram da bi one 'ladno mogle da me napadnu, šta da radim onda??? Ruke počnu da mi se tresu, jedna od njih dve kaže da vidi da sam ih od srca pustila u kuću i da se ničega ne bojim. Popile su kafu, prorekle mi svašta nešto za budućnost i otišle. MM naravno nisam rekla da sam ih pustila u kuću, a od tada ne otvaram vrata nikome kada sam sama sa detetom. Kako me samo sramota, pa meni ne bi morali ni da povaljuju, lepo ja kažem... Dobili bi sve što hoće i to uz kafu [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|