Snelle -> RE: 4D ultrazvuk (11.7.2010 23:00:56)
|
Ja sam imala pozitivno iskustvo sa Dr Živanićem. Kada sam ušla u ordinaciju prvo što me je pitao bilo je: "Kako se osećate, da li je sve u redu?" Istina je da nije neki komunikativan tip, i da, mumla, ali u tom mumlanju se čuje da li je nešto dobro ili ne. Par stvari mi je prokomentarisao, tipa nosna kost, NT, broj prstiju na rukama i nogama, pol bebe...dok je gledao srce, bubrege, bešiku, kičmu...nije mnogo pričao, ali je zato jako pažljivo i dugo posmatrao sve organe, posebno srce, na kome se baš dugo zadržao. Meni možda i nije bilo toliko bitno da mi sve do detalja komentariše jer važi za odličnog stručnjaka. Najbitnije mi je bilo ono što sam htela i čula na kraju, a to je da je sve u redu i da nema potrebe da idem na amnio, jer mi double i nije bio najsjajniji. Ja sam toliko poverenje imala u njega da do kraja trudnoće više nikakve tripove nisam imala da li je sa bebom sve u redu, a na 4D sam išla u 13-oj nedelji. I kad opet zatrudnim, ne planiram da radim nikakav double, triple...odmah na 4D kod njega. Ne želim da se ovaj moj post shvati kao neka njegova reklama, već samo želim da iskažem svoje pozitivno mišljenje, jer stvarno smatram da žena ako želi da uradi 4D i da za to da silan novac treba da ode kod pravog stručnjaka, a to je, po meni, ovaj Dr.
|
|
|
|