Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 13:46:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Tash, Mare je preslikani tata kako je porastao, srce malo A Luka je šmekerica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 13:46:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Tash, Mare je preslikani tata Mhm...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 13:47:54
|
|
|
|
lanajelena
|
Tasho Marko mi na slici isti taja Dok sam ja ispisala Ana vec rekla pih
< Poruku je uredio lanajelena -- 14.10.2010 13:48:48 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 13:49:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 13:50:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma i Luka je bio isti taja, a i ovaj je. Kaže moja mama "Vi štancujete istu decu!"
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 13:53:23
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ma i Luka je bio isti taja, a i ovaj je. Kaže moja mama "Vi štancujete istu decu!" ma to samo na pocetku...i moji lice na tatu kao bebe a posle su lepi na mamu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 13:53:37
|
|
|
|
LillyT
|
Ovde izgleda samo ja ne znam kako izgleda Tashin muž VELIKO za svu decu
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 13:54:48
|
|
|
|
Anoniman
|
LillyT , nemaš me na FB! (a LJ poznaje mog muža)
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 14:12:16
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ovde izgleda samo ja ne znam kako izgleda Tashin muž VELIKO za svu decu Ne znam ga ni ja...
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 14:22:54
|
|
|
|
Modessty
|
evo sličice od pre neki dan
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 14:23:14
|
|
|
|
Modessty
|
iju! nopako!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 14:25:02
|
|
|
|
Jeca*
|
jooooooj kako je sladak, veliki decko vec, pupupu
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 14:26:52
|
|
|
|
Verus
|
Tashke! Isti je tata!!! Joj Mod divan je
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 14:27:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Mod, kako je porastao
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 14:30:13
|
|
|
|
Modessty
|
a mama samo raste ko kvasac kad ga tako hvalite
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 14:32:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Da, stalno se napreže da sedne (te sreće kada ga posedneš! ), pa mu mleko curi i na nos i na usta... čekam kad će početi i na uši i oči da mu curi... Onda povrati i već zija i traži sisu... ako ne dobije počinje urlanje LE LE LE! (viče "LE" kada je gladan! ) Jaaao , . Kako bre LEE ?? Da niste vi iz Vranje , ili iz Pirot ? Lele , mamo ,daj mi da je'm !!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 14:43:01
|
|
|
|
Mivica
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Lele , mamo ,daj mi da je'm !! Boris je plakao "LA,LA,LA!" - onako, estradno. Sva su dečica prelepa!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 16:12:51
|
|
|
|
pahulja76
|
evo i mene, baskajim se u maminom i tajinom kjevetu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 16:22:34
|
|
|
|
anajid
|
Vidi nase imenjakinje slatke!Med,medic!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 16:25:22
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: anajid Vidi nase imenjakinje slatke!Med,medic!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 14.10.2010 18:35:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pahulja,divna je
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 15.10.2010 0:52:32
|
|
|
|
dijana1*
|
evo i nas dok se ljuljamo
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 15.10.2010 0:57:34
|
|
|
|
Nensi*
|
Kakav pogled
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 15.10.2010 0:59:58
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Kakav pogled ajde bre vise slikaj me pa pusti me da uzivam
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 15.10.2010 1:01:54
|
|
|
|
Nensi*
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....