Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.6.2010 3:42:07
|
|
|
|
Verus
|
Ja sam joj govorila da je ovde, ona nasa mala spremacica! Samo joj fali ono perje za ciscenje prasine IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Verus RR SVI su boze prelepi! PU PU PU!!! Evo moje male devojcice: 2 meseca stara: Slatkiš jedan!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.6.2010 15:20:16
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Magi Evo i mojih djecaka (nadam se da cu uspjeti postaviti sliku, prvi pokusaj )... Magi ovo je diiiiiivnooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, bebe, polozaj, majice, patikice ma sve je extra
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.6.2010 15:42:30
|
|
|
|
Diabla
|
Bebe su divne, slatke, socne, medene, ne znam koje je ljepse od koje :) Ja pogotovo kad vidim ove male male bebice, sva se raznjezim, i pomalo rastuzim jer ne mogu da dodjem k sebi kako vrijeme leti...
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.6.2010 18:57:15
|
|
|
|
ljubavce
|
Verus pu, pu, pu, mnogo slatka. Gagana83 bice sigurno foto model, medenjak.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.6.2010 22:17:37
|
|
|
|
Pretty78
|
SWEET DREAMS
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.6.2010 22:22:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Joooooooooooj vidi ti te obraščiće........
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.6.2010 22:52:34
|
|
|
|
Pretty78
|
Kaliopi on obozava da sisa i jaaaaaaaako se ugojio...a uopste nema takve usi kao gremlin neznam kako je to ispalo na slici....bez veze...gremlin
< Poruku je uredio Pretty78 -- 6.6.2010 22:58:44 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.6.2010 23:19:37
|
|
|
|
Verus
|
Divan je! Moja Helenica uopste ne izgleda na slikama kao u prirodi! Danas sam je uslikala, i mm i moja mama (mm i mm ) su se slozili daje to prva slika na kojoj lici na sebe, onako stvarno-moram je staviti ovih dana....
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.6.2010 23:21:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Kaliopi on obozava da sisa i jaaaaaaaako se ugojio...a uopste nema takve usi kao gremlin neznam kako je to ispalo na slici....bez veze...gremlin A niiiiiiiiiije baš su mu slatke ušike! Samo neka on ručka da poraste velik!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 11:52:07
|
|
|
|
micketta
|
moram da poziram i kad kuntam :)
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 15:53:54
|
|
|
|
marince1
|
Verus kakva je to lepotica!!! Gagana da smanjite vi malo to pokazivanje,inace ce neko da je otme Prelepa je,neznam sta drugo da kazem! Ljubavce,Mayo,Ellenice,Newmam,Sanji preslatki su!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 15:56:16
|
|
|
|
Verus
|
2m6d
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 16:00:02
|
|
|
|
Mivica
|
Deco, bre, mnogo ste ružni! Pu-pu-pu!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 16:21:59
|
|
|
|
Daca88
|
VERUS Jako je slatka,mala nasmejana bubamarica. Na koga lici
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 16:51:15
|
|
|
|
Verus
|
Vise lici na tatu...mada, sto je starija, postaje neki mix nas dvoje...eno slike sa tatom na toj temi, pa ti vidi jel lici na njega
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 16:54:53
|
|
|
|
Anoniman
|
pu pu pu pu pu pu pu pu JAO LEPOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....................
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 18:01:02
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Vise lici na tatu...mada, sto je starija, postaje neki mix nas dvoje...eno slike sa tatom na toj temi, pa ti vidi jel lici na njega A meni lici na tebe
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 18:05:06
|
|
|
|
pahulja76
|
Verus
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 18:09:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Verus, Helena je pravi mali anđelak kakve pametne okice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 21:35:34
|
|
|
|
Trcosava
|
neko viri iz jastuka
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 21:38:27
|
|
|
|
buhla
|
pesle kupanja, ususkan u peskir
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 21:39:41
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava neko viri iz jastuka tko je to, sto je to? Anica bananica
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 21:41:01
|
|
|
|
Nena81
|
Joj dusa mala kako on ceka slikanje ova moja smizla nigde je stici po krevetu. Medeno malo Trco ovaj vir virak ima takve obrascice ..njami njam
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 21:49:12
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: buhla pesle kupanja, ususkan u peskir Pavloni ga je nadrljosao kad dojdem u Bg
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 7.6.2010 21:50:56
|
|
|
|
buhla
|
Pavle je opasan... palce i kako krenem sa aparatom da ga slikam umiri se i slozi neku faca... danas ga kupam nesto se umusio i kako sam uzela fotoapart, on spusti ruke i slozi facu!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Da li biste pre otisli u Rim ili Barselonu?pisuljicaBarselonu (
53%)
Rim (
47%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!