Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.5.2010 22:18:02
|
|
|
|
magde
|
malo je matna ali nikad nemogu da je uhvatim bas ovako
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.5.2010 22:19:12
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.5.2010 22:19:50
|
|
|
|
Ellenica
|
Ovo dete je lepo na mamu
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.5.2010 22:20:26
|
|
|
|
magde
|
ovde peva sheherezada..........
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.5.2010 22:21:08
|
|
|
|
magde
|
ELLENICA hvala tiii
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.5.2010 22:22:26
|
|
|
|
magde
|
a ovde xaxaxaxax rasteze se
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.5.2010 22:24:08
|
|
|
|
magde
|
ovde se igra u nas novi trgoski centar CITY CENTAR predivan jeee
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.5.2010 22:51:57
|
|
|
|
engimengi
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Engimengi super fora aj prodaj nam Kako si ovako napravila super izgleda Neno mm to radio u photo shop-u,ja sam samo ukrala od njega!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.5.2010 22:55:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Jooooooooooj,Magde,u ovoom sivom odelcu je naaaaaaaaaaaaajmedenija malo !
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 28.5.2010 22:58:55
|
|
|
|
magde
|
daaaaaaa i mene mi se ta slika dopada vidije samo hahah
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 29.5.2010 1:28:20
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: pepino Delija cestitam,ko med je!!!!Rodjen je na moju godisnjicu braka! Cuvaj ga i voli naravno,mama nema sa tim nista! Ma naravno kolko cu ga paziti i maziti je vec drugo pitanje ... Cisto da znas i mom ujku i ujni je godisnjica braka 20.5. eto ove godine su slavili 10. Cestitke i vama sa muzem pepino
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 17:38:24
|
|
|
|
marince1
|
evo nekih novijih spremamo se da pajkimo mama mi pravila zuju
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 17:39:29
|
|
|
|
gagana83
|
Joj Marince kako je meden Nek znaju svi-TO JE MOOOOJ ZEEET!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 17:44:33
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Joj Marince kako je meden Nek znaju svi-TO JE MOOOOJ ZEEET!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 19:43:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Marince,David je medenjakovic pravi,smekerica je skroz,ne znam na kojoj slici vise !Opasne konkurencije ima ovde A sta sad kazete,a ?Dusa moja...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 20:51:16
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl IZVORNA PORUKA: pepino Delija cestitam,ko med je!!!!Rodjen je na moju godisnjicu braka! Cuvaj ga i voli naravno,mama nema sa tim nista! Ma naravno kolko cu ga paziti i maziti je vec drugo pitanje ... Cisto da znas i mom ujku i ujni je godisnjica braka 20.5. eto ove godine su slavili 10. Cestitke i vama sa muzem pepino Gvala Delija,punooooo
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 20:58:51
|
|
|
|
Dora
|
Evo i Sare
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 22:03:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Mis mali
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 22:05:17
|
|
|
|
Dora
|
Vidiš Ana, a do juče mi je bila u stomaku...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 22:06:19
|
|
|
|
New Mom
|
Jao, Dora, kakvu mi kosicu imamo... Divno!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 22:09:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Dora Vidiš Ana, a do juče mi je bila u stomaku... Čoveče, kako vreme leti...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 30.5.2010 22:46:31
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Dora Sara je preslatka. JMPM kako pozira Stefan.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.5.2010 13:17:15
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Marince,David je medenjakovic pravi,smekerica je skroz,ne znam na kojoj slici vise !Opasne konkurencije ima ovde A sta sad kazete,a ?Dusa moja... Obraziiiiiiiiii Obraziiiiiiiiii
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.5.2010 13:17:51
|
|
|
|
Ellenica
|
Sara je preslatka u timj ogomnim pelenama
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.5.2010 13:55:12
|
|
|
|
lanajelena
|
ovoj je Lana ali bi i Dusan bio identican kad bi ga stavila u sediste i obukla mu ovo odelce
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Za koje ime biste se opredelili/esuncokret06Dragi/e ringerajci,
Pomozite nam da odaberemo pravo ime za našu devojčicu.Miona (
28%)
Mila (
58%)
Anika (
14%)
Ukupan broj glasova: 97Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!