Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.5.2010 23:10:02
|
|
|
|
lothroniell
|
Ma svi su nam slatki, nema ruznog deteta. A ovde na RR pogotovo!
< Poruku je uredio lothroniell -- 22.5.2010 23:12:04 >
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.5.2010 23:14:01
|
|
|
|
buhla
|
joooooj loth... vidi mu tu kosicu.... joooooooooooooj kakav je svrca mali
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.5.2010 23:17:06
|
|
|
|
lothroniell
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.5.2010 23:47:38
|
|
|
|
Silvija9
|
A zašto mi nije uspelo ubacivanje slika??? Šmrc...
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.5.2010 23:54:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Silvija9 A zašto mi nije uspelo ubacivanje slika??? Šmrc... slivija ne znam ali kad kliknem na link mogu da je vidim.. i DIVNA JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.5.2010 22:55:33
|
|
|
|
buhla
|
mama mi danas kupila maramu!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.5.2010 22:58:41
|
|
|
|
simke
|
Mali gusar
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.5.2010 22:59:13
|
|
|
|
Modessty
|
Buhla mnooogo je sladaaak
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.5.2010 23:03:04
|
|
|
|
pepino
|
Buhla Pavle je prepreprelijeppppp!!!!! Sva su vam djecica prava
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.5.2010 23:39:45
|
|
|
|
buhla
|
joooj imam jos jednu sa maramom...da umres od smeha kakav je!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.5.2010 0:46:25
|
|
|
|
marince1
|
Silvija predivna je! Buhla Pavle-mafija je pravi smeker!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.5.2010 1:58:06
|
|
|
|
Verus
|
Shishice moja kako lepo siki po knjizi! Divna je! Loth, OTI, JMP, buhla, micketta, joooj ako nekoga zaboravim ne zamerite! Prelepa su sva deca, stvarno stvarno nema mi nikog ko mi nije lep! Ljubim vas puno!! Tara moja! Jedva cekam da vidim tvoju bebicu!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.5.2010 10:06:21
|
|
|
|
2002m
|
Shishice,buhla,micketta,neno,.oti,lothroniell Bebe su vam predivne...mali medenjaci
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.5.2010 12:56:12
|
|
|
|
Daca88
|
Znaci RASTOPILA SAM SE OD MILINE Andjeli mali,svi do jednog Zene,predivnu decicu radjate,sve bebice su med medeni Loth,na koga lici Milos,ne mogu da desifrujem ,cas mi lici na tebe cas na tvog muza Oti,Tea je meni ista ti Nena presladak čupavac mali Buhla,vid frajera sto se podbocio rukicom,pa on pravo pozira,smeker mali Micketa,Danica je predivna,bas ima duge nogice bice to zavodnica Ma svi,svi,svi frajeri I sve,sve,sve smizlice su prva liga
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.5.2010 13:28:04
|
|
|
|
lothroniell
|
Mi smo skontali da je od nosa na gore- mama, od nosa na dole- tata
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.5.2010 14:02:19
|
|
|
|
cicko
|
Jooooj, preslatkih li malisana!!!!! Medenjaci mali!!! I ja sina za zenidbu imam, pa ko je zainteresovan...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.5.2010 14:10:06
|
|
|
|
lothroniell
|
Joj dusa mala... Kako se slatko smeje!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.5.2010 14:13:50
|
|
|
|
Shishica
|
E bre, vi vec krenule da ih udajete i zenite Pa jes vala, bolje sto pre pa da imamo sa muzevima drugu mladost! Evo od danas i ja trazim zeta!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.5.2010 14:46:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Sad ću ja tajo da ti popravim računar, ček ček Eto vidiš da sam popravila
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.5.2010 14:51:54
|
|
|
|
Trcosava
|
E a sad: Micketta – ciculjka je blesava 100%, ljubi je teta Trća u nožice Nena81 – Priznaj da si je vodila kod Panjkovića! OTI – Teodorica je pravi anđelčić Buhla – Ako se zadesimo u Bg u isto vreme – Pavleta ćem ti poručkim hihihi lepotan mali pozerski Loth – Cvrčak mali, kako on zna da preti prstićem Silvija – Lepotica malena Cicko – Okano malo, joj prelepih li bezubih osmeha Ha! Word je čudo – nema koga da omašim hahahah
< Poruku je uredio Trcosava -- 25.5.2010 14:52:52 >
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.5.2010 16:02:48
|
|
|
|
pepino
|
Trco preslatka je,kakve oke,kakvi obrazi,za porucati!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.5.2010 16:42:10
|
|
|
|
Silvija9
|
"Deca su ukras sveta..."
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.5.2010 21:00:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo se danas nauzivali u setnji
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 25.5.2010 21:17:58
|
|
|
|
Modessty
|
ma jel to već krenulo provodadžisanje?!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?