Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.5.2010 21:23:17
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:03:58
|
|
|
|
micketta
|
kevo, dvojka si hi hi hi hi
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:12:20
|
|
|
|
NadaR
|
evo da vidite moju vrednicu ..
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:19:28
|
|
|
|
micketta
|
hahaha, super!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:21:53
|
|
|
|
LillyT
|
Nado, od malih nogu ucis dete da bude radno i vredno (mm ce se oduseviti kada mu pokazem ovu sliku)
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:23:06
|
|
|
|
NadaR
|
Ma to ja lovim potencijalnu snajku ... hihihi .. gladna biti nece .. Bastu smo zasadili
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:25:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Atena...predivna slika!!!! Unica, ..pa ona je andjeo jedan...a snalica u kosi..ne verujem! Brano, mali je presladak!!! jos malo pa mamice...sta reci stvarno??? magde, ti si prelepa...Divni ste.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:50:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Magde za tebe ,a za tvoju lepoticu ! Brano,nado,micketta,unice,atena...ma sve...divna su decica! A Tea...hm,dolazite li vi skoro za NS ?
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:35:24
|
|
|
|
micketta
|
sad ste svi na
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:39:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Micketta, to je mali borac!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:40:04
|
|
|
|
micketta
|
nasa Borka
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:48:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: micketta sad ste svi na a ovo je taj mali sto nas je malo brinuo...cccc... pa oko moje lepo...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:50:19
|
|
|
|
micketta
|
teta OTI, ali ja sam curica
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:56:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ej a osmeh je onaj koji prkosi svemu - optimizan sija iz nje!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:59:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: micketta teta OTI, ali ja sam curica joj... teta oti poludela, sta da ti kazem e jesam se sad nasmejala...luda zena izvini mila moja
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:01:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Micketta,bas je opasnica A moj smizlov je bas smizlov
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:05:19
|
|
|
|
micketta
|
... sto me podseti (potseti? kako je pravilno?)... odveli mi danicu prvi put u savetovaliste, skinemo je, kad tamo se vrzma deckic star mozda 3, 4 god, dosao sa mamom i malim batom kom dr upravo zavrsava pregled, vidi danicu pa kaze: 'jooooooj, kako mala beba!! teto, a gde je njemu pisha?' (izvin'te za off )
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:07:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: micketta ... sto me podseti (potseti? kako je pravilno?)... odveli mi danicu prvi put u savetovaliste, skinemo je, kad tamo se vrzma deckic star mozda 3, 4 god, dosao sa mamom i malim batom kom dr upravo zavrsava pregled, vidi danicu pa kaze: 'jooooooj, kako mala beba!! teto, a gde je njemu pisha?' (izvin'te za off ) isto je off ali...na prvoj kontroli tea bila u plavom a sestra kaze: jao sto je sladak decko... ja kazem: to je devojcica \a ona: pa onda mora da ima starijeg brata zbog plavog zeke
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:21:22
|
|
|
|
engimengi
|
Danilo Filip
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:25:45
|
|
|
|
pepino
|
Joj Engi kao med su,slike su kao razglednice!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:28:06
|
|
|
|
Anoniman
|
joj engi kako su medeni.. ma sasvim su drugaciji.,.. ne znam za karaktere ali likom..sasvim drugaciji...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:43:40
|
|
|
|
engimengi
|
IZVORNA PORUKA: OTI joj engi kako su medeni.. ma sasvim su drugaciji.,.. ne znam za karaktere ali likom..sasvim drugaciji... Ma i karakteri skroz drugaciji,Danilo je ozbiljniji,prava je beba,jede,spava..a ovaj mali smeško je veseljak,radi sve samo da ga drzis u rukama! Hvala devojke
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 13.5.2010 10:23:16
|
|
|
|
Markovicka
|
Evo nista, pravim rusvaj po krevecu i tako...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 13.5.2010 11:13:00
|
|
|
|
AtenA
|
joj secerlema mala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 13.5.2010 12:41:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je slatka Elena
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?